Έντονες αντιδράσεις στις δηλώσεις Γεωργιάδη για εστίαση και ανεμβολίαστους

Metrosport Team13 Νοεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα», φιλοξενήθηκαν ο Μιχάλης Επιτροπίδης και ο Μιχάλης Πατσίκας.

Αμφότεροι τοποθετήθηκαν αναφορικά με τα όσα έρχονται στο προσκήνιο με φόντο τα νέα μέτρα που πέφτουν στο τραπέζι και αφορούν τον περεταίρω αποκλεισμό των ανεμβολίαστων πολιτών με βάση και τα όσα κάνουν την εμφάνιση τους στην υπόλοιπη Ευρώπη, ενώ σχολίασαν τις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη, που έστρεψε τους εκπροσώπους της εστίασης στους... ανεμβολίαστους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν στο Metropolis 95.5:

Ο Μιχάλης Επιτροπίδης, γραμματέας καταστημάτων εστίασης Θεσσαλονίκης, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος, η επόμενη κινητοποίηση θα πρέπει να είναι στο σπίτι του Άδωνι Γεωργιάδη. Εμείς στηριζόμαστε στον Υπουργό Ανάπτυξης και των Οικονομικών, όταν ένας από τους δύο είναι επικίνδυνος πρέπει να φύγει. Στο λιανεμπόριο είναι Μ.Ο δύο υπάλληλοι ενώ στην εστίαση είναι Μ.0 10, λογικό να παίρνει η εστίαση περισσότερα χρήματα. Δεν θέλουμε να γίνεται σύρραξη μεταξύ των πολιτών. Δεν μπορούμε να μπούμε στην κατηγορία των ειδικών, εμείς θέλουμε τους πάντες στα καταστήματα μας ενώ εμείς στα καταστήματα μας είμαστε κατά 80% εμβολιασμένοι»

Για να προσθέσει ο Μιχάλης Πατσίκας: «Βούτυρο στο ψωμί να υπάρχει διχασμός μεταξύ των πολιτών. Θέλουν να βάλουν τον έναν απέναντι στον άλλον, σε λίγο δεν θα μπορούμε να βγούμε από το σπίτι μας, αυτό θα γίνει, όπως στη Σιγκαπούρη που έχει 85% εμβολιασμένων και ισχύει κάτι αντίστοιχο. Στη Χαλκιδική ένα κατάστημα εστίασης μάζεψε όλα τα τραπεζοκαθίσματα για να μην μπει στη διαδικασία του διχασμού».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.