Επιτροπή LIBE για τα Τέμπη: Ενώπιον της Δικαιοσύνης όσοι κυβερνητικοί εμπλέκονται

Metrosport Team27 Απριλίου 2024

Στην ανάγκη λήψης όλων των απαραίτητων μέτρων για τη διεξαγωγή εμπεριστατωμένης έρευνας για το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών χωρίς κυβερνητικές παρεμβάσεις αναφέρεται η επιτροπή LIBE.

Μέσω αυτής η επιτροπή απαντάει σε επιστολή του προέδρου της Επιτροπής Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ντολόρς Μονσεράτ που είχε ζητήσει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης και μάλιστα με τη διαδικασία του κατεπείγοντος.

Όπως σημειώνεται στη σχετική επιστολή -που υπογράφεται από τον πρόεδρο της επιτροπής Χουάν Φερνάντο Λόπεζ Αγκιλάρ-, η επιτροπή LIBE επιμένει «και για την άμεση προσαγωγή των εμπλεκομένων, συμπεριλαμβανομένων των υπεύθυνων κυβερνητικών αξιωματούχων, στη δικαιοσύνη».

Συγκεκριμένα τονίζεται ότι «η επιτροπή LIBE επιμένει στην επείγουσα ανάγκη λήψης όλων των απαραίτητων μέτρων για τη διεξαγωγή μιας εμπεριστατωμένης και αποτελεσματικής έρευνας για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, χωρίς καμία παρέμβαση από την κυβέρνηση, και για την άμεση προσαγωγή των εμπλεκομένων, συμπεριλαμβανομένων των υπεύθυνων κυβερνητικών αξιωματούχων, στη δικαιοσύνη».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.