Επιτροπή καταπολέμησης της βίας συστήνει η Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας με επικεφαλής τον Άγγελο Χαριστέα

Δημήτρης Καλαϊτζής14 Φεβρουαρίου 2022

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών, Απόστολος Τζιτζικώστας, ανακοίνωσε μέσα από τη σελίδα του στο Facebook ότι θα συσταθεί Επιτροπή για την πρόληψη και την καταπολέμηση της οπαδικής βίας με επικεφαλής τον Αντιπεριφερειάρχη Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Άγγελο Χαριστέα.

Αναλυτικά:

Μετά από πρότασή μου, το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας συστήνει Ειδική Διαπαραταξιακή Επιτροπή για την Πρόληψη και Καταπολέμηση της Οπαδικής και Κάθε Μορφής Βίας, με επικεφαλής τον Αντιπεριφερειάρχη Ψηφιακής Διακυβέρνησης Angelos Charisteas.

Πρέπει τώρα όλοι μαζί, οι ΠΑΕ, η Πολιτεία, η Αυτοδιοίκηση, οι αρμόδιοι φορείς, να αναλάβουμε το μερίδιο ευθύνης που μας αναλογεί και να βγούμε μπροστά, ώστε να μην θρηνήσουμε ξανά κανένα παιδί, κανέναν συμπολίτη μας.

Πρέπει με κάθε τρόπο να περάσουμε το σωστό μήνυμα προς τα παιδιά μας. Πρέπει να τους διδάξουμε ότι κανένα χρώμα, καμία φανέλα δεν είναι ανώτερη από την αξία της ανθρώπινης ζωής και ότι ο αθλητισμός δεν αντιπροσωπεύει τη βία, είναι η πρόταση ενάντια στη βία. Ο αθλητισμός ενώνει».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.