Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ: Αναβολή στην υπόθεση των Δημητρίου, Αντωνίου και Τζαφέρη

Metrosport Team15 Απριλίου 2022

Η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ δεν δικάσει σήμερα (15/4) την υπόθεση των Δημητρίου, Αντωνίου και Τζαφέρη, η νέα ημερομηνία της εκδίκασης της υπόθεση είναι στις 27/4, την ίδια ώρα (15:00).

Η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ είχε προγραμματίσει για τις 15:00 τη συνεδρίαση για το αίτημα και τις ενέργειες από την πλευρά των ΑΕΛ και Αλέξη Κούγια για την έκπτωση των Δημητρίου (αναπληρωτής πρόεδρος), Αντωνίου (αντιπρόεδρος) και Τζαφέρη (ταμίας).

Επίσης, αναμένεται να διευκρινιστεί εάν η υπόθεση είναι σε ερευνητικό ή σε δικαστικό επίπεδο. Σε περίπτωση που είναι σε δικαστικό παραμένει ανοιχτό το ζήτημα των ποινών, εάν αποδειχθεί δόλος των μελών για την απόφαση σχετικά με τη Super League 2 και το μεταγραφικό πλαίσιο αλλά και το θέμα των αδειοδοτήσεων των ομάδων της Football League.

Σε αυτό τη σημείο να σας υπενθυμίσουμε πως το Διαιτητικό είχε δικαιώσει την ΑΕΛ για το σκέλος της αδειοδότησης των ομάδων της Football League αλλά όχι στο σκέλος της έκπτωσης των μελών της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.