Επιτροπή Δεοντολογίας: Δεν μπήκε στην ουσία, τη Δευτέρα Μελισσανίδης και Αλαφούζος

Χάρης Δημαράς24 Ιουνίου 2020

Την ερχόμενη Δευτέρα στις 6 το απόγευμα με την εξέταση σημαντικών μαρτύρων, του Δημήτρη Μελισσανίδη, του Γιάννη Αλαφούζου και του Τάκη Φύσσα θα συνεχιστεί η εκδίκαση της Επιτροπής Δεοντολογίας για τη  Συμμορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. 

Η πρόεδρος κ. Ιωαννίδου αποφάσισε να μη συνεχιστεί η διαδικασία λόγω τεχνικών ζητημάτων (τηλεδιάσκεψη με προβλήματα στην επικοινωνία με αρκετούς εκ των δικηγόρων) και μικρής αίθουσας. Το προεδρείο αποφάσισε να δίκη να συνεχιστεί την ερχόμενη Δευτέρα 29 Ιουνίου στις 6 το απόγευμα, όταν και θα εξεταστούν οι κ.κ. Μελισσανίδης, Αλαφούζος και Φύσσας. Σήμερα δεν μπήκε καν στην ουσία της υπόθεσης. 

Την 1η Ιουλίου θα εξεταστουν οι Χρήστος Σάββας, Ζήσης Βρύζας, Φώτης Κωστούλας, στις 2 Ιουλίου οι Αλέξης Κούγιας, Σταμάτης Βελλής και Ιάκωβος Αγγελίδης (ζει στο εξωτερικό) και στις 6 Ιουλίου οι Κύρος Βασσάρας, Γιάννης Μώραλης (προτάθηκε από τον Ολυμπιακό) και Σπύρος Παπαδάκος (προτάθηκε από τον Σαρρή). 

Η δίκη θα συνεχιστεί στην αίθουσα δ.σ. της ΕΠΟ με φυσική παρουσία μαρτύρων, κατηγορουμένων και μαρτύρων, ενώ δεν έγινε δεκτή η πρόταση του δικηγόρου κ. Καπερνάρου (εκπρόσωπος Σαρρή), περί μεταφοράς της συνεδρίασης στην Τεχνόπολη στο «Γκάζι».

Θυμηθείτε ΕΔΩ τι συνέβη σήμερα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.