Επιθυμία Μιτρίτσα: «Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team04 Ιουνίου 2022

Ρεπορτάζ: Γ.Καστάνης – Κ.Πετρωτός

Δανεικός αγωνίστηκε στον Δικέφαλο την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα από την ομάδα της Νέας Υόρκης και σε αυτό το διάστημα της παρουσίας του, παρά τις αντιξοότητες και τα προβλήματα που αντιμετώπισε, προσπάθησε να δείξει αρκετά στοιχεία από τις ικανότητες που διαθέτει.

Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες της Metrosport ο Ρουμάνος εξτρεμ θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ. Τα δικαιώματά του, τα έχει η ομάδα της Νέας Υόρκης, η οποία είχε δαπανήσει ένα ποσό που άγγιζε τα εννέα (9) εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει. Πάντως ο Μιτρίτσα δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στο αμερικανικό πρωτάθλημα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Στον ΠΑΟΚ ήρθε με μία ξεχωριστή συμφωνία, καθώς ο Δικέφαλος κατέβαλε ετησίως το ποσό των 500.000 ευρώ για ένα μέρος του συμβολαίου του, ενώ το υπόλοιπο ποσό καλύφθηκε από την Νέα Υόρκη.

Παρά την προσπάθεια των ξένων εκπροσώπων του να του βρουν ομάδα από την Αραβία (υπήρξε έντονο ενδιαφέρον από ομάδα από το Ντουμπάϊ που του δίνει ακόμη ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο), ο Μιτρίτσα δεν δείχνει διατεθειμένος να φύγει από την Θεσσαλονίκη. Βασικά θέλει να παίξει στην Ευρώπη. Θεωρεί επίσης πως ο ΠΑΟΚ είναι το ιδανικό κλαμπ για να δείξει την αξία του. Πιστεύει ότι την νέα σεζόν μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα. Γιατί; Πρώτον και σημαντικότερο: Θα συμμετέχει στο βασικό στάδιο προετοιμασίας του ΠΑΟΚ εφόσον μείνει. Πέρυσι δεν έκανε προετοιμασία και αυτό του κόστισε. Δεύτερον εξίσου σημαντικό: Εμπιστεύεται τον Λουτσέσκου. Επίσης την σεζόν που τελείωσε, δύο φορές ταλαιπωρήθηκε από τον Κορωνοϊό. Ακόμη, δύο φορές αντιμετώπισε προβλήματα τραυματισμών και καθυστέρησε να επανέλθει στην ενεργό δράση.

Ο Μιτρίτσα, σε κάθε περίπτωση θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ. “Πάγωσε” την προοπτική του Ντουμπάι. Τι λένε όμως οι Μπότο και Λουτσέσκου; Και οι δυο, μέχρι και πριν από 15 ημέρες ήταν απόλυτα θετικοί στην παραμονή του Μιτρίτσα. Ο Λουτσέσκου δε, είναι βέβαιο πως θα επιμείνει στην παραμονή του. Προφανώς με δανεισμό, εκ νέου δανεισμό από την Νέα Υόρκη, καθώς θεωρείται αδύνατο να δαπανήσει ο ΠΑΟΚ ένα μεγάλο ποσό για την αγορά των δικαιωμάτων του. Το όλο θέμα, παρουσιάζει ξεχωριστό ενδιαφέρον για τον 26χρονο μεσοεπιθετικό που πιστεύει στις δυνατότητές του και στις προοπτικές που έχει το κλαμπ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.