«Επιθετικογενής μπακ ο Νίλσεν Περέιρα, είναι μεγάλη μεταγραφή»

Metrosport Team07 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Σόντρε Σκάντσεν, δημοσιογράφος του eurosport.no, ανέλυσε για το Metropolis 95.5 το προφίλ του 21χρονου αριστερού μπακ της Βίκινγκ, Νίλσεν Περέιρα, ο οποίος βρίσκεται μία ανάσα από τον ΠΑΟΚ.  

«Είναι μία μεγάλη μεταγραφή. Έχουν συμφωνήσει στο 1 εκατ. ευρώ και μένε να αποφασίσει ο ίδιος αφού μιλήσει με την οικογένειά του» είπε αρχικά και συνέχισε: «Ήταν ξαφνικό, αλλά δεν προκάλεσε έκπληξη γιατί προέρχεται από δύο καλές χρονιές με την Βίκινγκ, κατέκτησε και το Κύπελλο. Δεν γνώριζα για την Ελλάδα, ήξερα ότι ενδιαφέρονται άλλες ομάδες, όπως η Ροβανιέμι και η Ρόζενμποργκ, που είναι η καλύτερη ομάδα της χώρας τα τελευταία 20-30 χρόνια. Θέλει να παίξει εκτός Νορβηγίας».  

Για τα χαρακτηριστικά του σημείωσε: «Είναι μοντέρνος φουλ μπακ. Είναι καθαρά επιθετικογενής με καλή ντρίπλα και καλή σέντρα. Η αδυναμία του είναι η άμυνα, γιατί είναι περισσότερο μπροστινός ακραίος παρά μπακ. Βελτιώθηκε, βέβαια, πέρσι σε αυτό το κομμάτι και λογικά θα συνεχίσει να κάνει το ίδιο. Βγάζει πιο επιθετικά χαρακτηριστικά, παρά αμυντικά».  

Κατέληξε λέγοντας: «Δεν γνωρίζω λεπτομέρειες για την πρόταση του ΠΑΟΚ. Ξέρω μόνο για το 1.1 εκατ. ευρώ. Εγώ μίλησα με τον προπονητή της Βίκινγκ, αλλά δεν θέλησε να δώσει λεπτομέρειες και γενικώς η Βίκινγκ μέχρι να τελειώσει η δουλειά δεν θέλει να δώσει έκταση».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.