Επίθεση Βόλου στον... γνωστό Κάρυ: «Γελάμε μαζί του...Βογκάνε από τα ριχτάδικα»

Metrosport Team29 Μαρτίου 2023

Το παρελθόν ανάμεσα σε Βόλο και τον Άρη δεν είναι και το καλύτερο, με τον Αχιλλέα Μπέο να τα έχει μαζεμένα στον Θεόδωρο Καρυπίδη. Έτσι, μέσω της Θεσσαλικής ΠΑΕ, εξέδωσε ανακοίνωση κατά του ιδιοκτήτη του Άρη και των όσων είπε κατά του προέδρου της ομάδας, Αχιλλέα Μπέου.

Ο Βόλος δεν άφησε να πέσουν κάτω τα όσα είπε μέσω διαρροής ο Θοδωρής Καρυπίδης για τον πρόεδρο του κλαμπ και δήμαρχο της πρωτεύουσας της Μαγνησίας, Αχιλλέα Μπέο και εξέδωσε ανακοίνωση εναντίον του.

Σ' αυτήν αναφέρει πως δεν υπάρχει περιθώριο δημοσίου διαλόγου με τον συγκεριμένο «τύπο» τονίζοντας πως «γελάει» μαζί του και παραθέτοντας ακόμη και κάποιες φωτογραφίες του «φερόμενου», όπως τον αναφέρει, ίδιοκτήτη του Άρη, όπου φοράει βερμούδα και σακάκι.

Διαβάστε αναλυτικά τη νέα ανακοίνωση του Βόλου: «Αναφορικά με τα όσα επιχείρησε να ψελλίσει, ως απάντηση στον πρόεδρο της ΠΑΕ Βόλος, κ. Αχιλλέα Μπέο, ο γνωστός Κάρυ, φερόμενος ως ιδιοκτήτης του ΑΡΗ, είναι προφανές ότι δεν υπάρχει περιθώριο δημόσιου διαλόγου με τον τύπο αυτό. Οι φωτογραφίες που παραθέτουμε πιστοποιούν το γιατί (αν και λείπει αυτή με το κολάν…).

Θα συμφωνήσουμε σε ένα. Ότι γελάμε, όπως όλοι. Μαζί του. Εκτός από την Βόρειο Ελλάδα, όπου κλαίνε και βογκάνε από τα “ριχτάδικα”».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.