Επίθεση της Λατινοπούλου στον Θεοδωρικάκο: «Μην τολμήσετε να μιλήσετε ξανά για φοβικά σύνδρομα της αστυνομίας»

Metrosport Team23 Δεκεμβρίου 2022

Επίθεση στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο, για την αναφορά σε «φοβικά σύνδρομα της αστυνομίας» εξαπέλυσε μέσω των social media η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Αναλυτικά: «Είναι αδιανόητο και εξοργιστικό ο πολιτικός προϊστάμενος της ΕΛ.ΑΣ,, δηλαδή ο κ. Θεοδωρικάκος, να δηλώνει σε μεγάλο τηλεοπτικό κανάλι χωρίς να ντρέπεται πως «η αστυνομία έχει φοβικά σύνδρομα». Φοβικά σύνδρομα κ. Θεοδωρικάκο δεν έχει καμία ΕΛ.ΑΣ. Φοβικά σύνδρομα έχετε εσείς ο ίδιος που διαλύσατε την πανεπιστημιακή αστυνομία μη επιτρέποντας να καθαρίσει τα πανεπιστήμια από τους μπαχαλάκηδες. Φοβικά σύνδρομα έχει η κυβέρνησή σας που από τα γεγονότα της Νέας Σμύρνης πριν ενάμιση χρόνο εξαφάνισε τελείως την αστυνομία από τις γειτονιές, αφήνοντας όλους εμάς τους νομοταγείς πολίτες απροστάτευτους στους κακοποιούς

Φοβικά σύνδρομα έχουν κάποιοι υψηλόβαθμοι αστυνομικοί που για να είναι αρεστοί στα δικά σας μάτια ενόψει των νέων κρίσεων βγάζουν από πάνω την ευθύνη τους και τη ρίχνουν ανερυθρίαστα στους χαμηλόβαθμους και κακοπληρωμένους αστυνομικούς του «δρόμου» που καλούνται κάθε φορά να ρισκάρουν την προσωπική τους ελευθερία μέχρι και την ζωή τους για να εκτελέσουν απλά την βάρδια τους προστατεύοντας τον Έλληνα πολίτη. Επί των ημερών σας η ομάδα ΔΙΑΣ θα μπορούσε να είναι ένα από τα διαμάντια της Ελληνικής Αστυνομίας. Αντιθέτως αποδυναμώθηκε. Αντιμετώπισε ένα μεγάλο κύμα φυγής ιδιαίτερα προς υπηρεσίες με καλύτερες οικονομικές απολαβές γιατί πολύ απλά έτσι όπως την καταντήσατε δεν είχε κίνητρο κάποιος να παραμείνει στην ΔΙΑΣ γιατί και πληρώνεται λιγότερο και φυσικά ρισκάρει να βρεθεί στη φυλακή ή στο νοσοκομείο επειδή έκανε την δουλειά του.

Επί των ημερών σας το οργανωμένο έγκλημα κάνει πάρτι και οι ληστείες ακόμα και στα πιο καλά φυλασσόμενα μέρα είναι γεγονός και πολίτης νιώθει μόνος, θυμωμένος και απροστάτευτος. Αλλά δεν φταίει ο χαμηλόμισθος αστυνομικός που κάνει το καθήκον του με τα πενιχρά μέσα που διαθέτει, που συχνά εξοπλίζεται μόνος του, που αν τολμήσει να κάνει το καθήκον του τον πετάνε στα όρνεα των ΜΜΕ και βρίσκεται λόγω απαράδεκτου νομικού πλαισίου αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη. Λίγη ντροπή λοιπόν κ. Θεοδωρικάκο. Μην τολμήσετε να μιλήσετε ξανά για τυχόν φοβικά σύνδρομα της αστυνομίας, ενώ το μόνο που θα έπρεπε να είχατε κάνει είναι ήδη να έχετε υποβάλλει την παραίτησή σας.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.