Επίθεση στους οπαδούς του Άρη με... πιστόλι φωτοβολίδων και επεισόδια! (vids)

Γιώργος Στράντζαλης05 Νοεμβρίου 2022

Ανεγκέφαλοι της γηπεδούχου ομάδας προκάλεσαν ένταση και επεισόδια τα οποία καθυστέρησαν κάποια λεπτά τη σέντρα του β’ ημιχρόνου στο Ατρόμητος-Αρης. Κινήθηκαν προς την κερκίδα των φιλάθλων του Αρη και τους εκτόξευσαν πυροτεχνήματα με ευθείας βολής, αντικείμενα και άλλα βεγγαλικά. 

Παρά την ισχυρή παρουσία των δυνάμεων των ΜΑΤ ήταν εντελώς αργή η αντίδρασή τους, γεγονός που προκαλεί αρνητική εντύπωση καθώς τα αντικείμενα έπεφταν βροχή και μάλιστα σε ένα σημείο όπου υπήρχαν και πολλά μικρά παιδιά. 

Στην προσπάθειά τους μάλιστα να προφυλαχτούν φοβισμένα πολλά μικρά παιδιά έτρεξαν και μπήκαν στα δημοσιογραφικά μπουθ. Ανάμεσα τους και ο γιος του Νίκου Λαζαρίδη, ο οποίος είναι παίκτης των ακαδημιών του Ατρόμητου και ήταν ως ball boy στον αγωνιστικό χώρο.


Οι φίλαθλοι του Αρη στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, δεν αντέδρασαν ιδιαίτερα και έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα και έδειξαν πως ξέρουν να προστατεύουν την ομάδα τους και το δικαίωμα της παρουσίας κόσμου στα εκτός έδρας παιχνίδια κάτι για το οποίο “παλεύουν” από πέρυσι. Ωστόσο βλέπουμε ότι οπαδοί άλλων ομάδων δεν βοηθούν.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.