Επίθεση πατέρα θύματος σε Πορτοσάλτε: «Αν ήθελε θυσία να έμπαινε ο ίδιος και η οικογένειά του στο τρένο»

Metrosport Team04 Μαρτίου 2023

Πατέρας ενός από τα θύματα των Τεμπών αντέδρασε για όσα είπε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Άρη Πορτοσάλτε, σε εκπομπή της ΕΡΤ που ήταν καλεσμένος, λέγοντας: «Άμα ήθελε ας έπαιρνε αυτός το τρένο, ας έβαζε την οικογένειά του και ας πήγαιναν στα Τέμπη να καούν αυτοί».

Ο Πορτοσάλτε είχε αναφέρει για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη: «Έχω την αίσθηση πως όταν έγινε το ναυάγιο του Εξπρές Σαμινα και χάθηκαν άνθρωποι έξω από την Πάρο εκσυγχρονίσαμε την ακτοπλοΐα. Μπήκαν καινούρια καράβια. Όταν έγιναν τρία δυστυχήματα, δύο στα Τέμπη με τους φίλους του ΠΑΟΚ και ένα με τα μαθητούδια από την Ημαθία και το τρίτο στον Άγιο Κωνσταντίνο πάλι με μαθητές, αποφασίσαμε να κάνουμε οδικό δίκτυο, φτιάξαμε σήραγγες και τρένου και δρόμων. Άρα, έπρεπε δυστυχώς να πεθάνουν… και εκεί παιδιά. Παιδιά σχολείου. Δυστυχώς. Αν μου επιτρέπετε, η θυσία είναι θυσία, έγινε, δυστυχώς. Έχω την αίσθηση ότι θα προχωρήσουμε εκτός και αν έχουμε αποφασίσει να κλείσουμε τον ΟΣΕ και πεθάνουμε το τρένο στην Ελλάδα».


Ο πατέρας του θύματος μιλώντας στην εκπομπή "Δεκατιανοί" του ΣΚΑΪ ανέφερε: «Είδα χθες έναν συνάδελφό σας από το κανάλι σας να λέει ότι έπρεπε να γίνει μια θυσία. Δηλαδή τι θυσία; Τι εννοούσε; Άμα ήθελε ας έπαιρνε αυτός το τρένο, ας έβαζε την οικογένειά του και ας πήγαιναν στα Τέμπη να καούν αυτοί».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.