Επίθεση με βιτριόλι: Κατέρρευσε με αναφιλητά δημοσιογράφος του ΑΝΤ1

Metrosport Team15 Σεπτεμβρίου 2021

Σε θέμα της ημέρας αναδεικνύεται η έναρξη της δίκης για την επίθεση με βιτριόλι, σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου. Όλες οι εκπομπές, ενημερωτικές και ψυχαγωγικές, ασχολήθηκαν με την υπόθεση, παρουσιάζοντας αναλυτικά ρεπορτάζ από τα δικαστήρια με τις πρώτες δηλώσεις του θύματος και του δικηγόρου του, Απόστολου Λύτρα.

Κάτι αντίστοιχο συνέβη και στην εκπομπή του ΑΝΤ1 "Το Πρωινό", το οποίο με συνεχείς συνδέσεις ενημέρωνε το τηλεοπτικό κοινό για τις εξελίξεις. Ωστόσο, συνέβη κάτι απρόοπτο. Την ώρα που ο δημοσιογράφος, Γρηγόρης Μπάκας ετοιμαζόταν να βγει στον "αέρα" προκειμένου να δώσει τις δικές του πληροφορίες για την πολύκροτη υπόθεση που συγκλόνισε όλο τα πανελλήνιο, κατέρρευσε κυριολεκτικά, κλαίγοντας με αναφιλητά.

Πριν στο διάλειμμα ήταν πολύ αγχωμένος. Δεν ξέρω αν μπορούμε να τον έχουμε. Ο καθένας από την πλευρά του, βλέποντας αυτή την ιστορία, βλέποντας την Ιωάννα σκέφτεται δικά του πράγματα. Ο Γρηγόρης σκέφτηκε ότι εγώ έχω μία κόρη…", είπε η Φαίη Σκορδά, προσπαθώντας να του δώσει χρόνο για να συνέλθει, κάτι που δυστυχώς δεν κατέστη εφικτό.

"Ας πάρουμε λίγο χρόνο παρακαλώ", ζήτησε η παρουσιάστρια και πέρασαν σε άλλο θέμα, ώστε να αποφορτιστεί ο συνεργάτης της.

"Δεν μπορώ να το πω το θέμα, συγνώμη" ήταν τα μόνα λόγια που μπόρεσε να πει ο γνωστός δημοσιογράφος, ο οποίος έσκυψε το κεφάλι και κατέβαλε υπεράνθρωπη προσπάθεια για να κρύψει τη συγκίνησή του.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.