Επίθεση με βιτριόλι: Δεν ζητά το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας η Κακαράντζουλα

Metrosport Team27 Οκτωβρίου 2021

Ο συνήγορος υπεράσπισης της κατηγορούμενης για την επίθεση με βιτριόλι, Σάκης Κεχαγιόγλου, αποκάλυψε στη διάρκεια της σημερινής αγόρευσής του, πως η εντολέας του δεν ζητεί να της αναγνωριστεί το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας, καθώς όπως εξήγησε ο νόμος απαιτεί ο κατηγορούμενος να έχει προσπαθήσει να άρει τις συνέπειες της πράξης του, κάτι που η ίδια δεν μπόρεσε να πράξει.

«Τι θα μπορούσε να κάνει;», διερωτήθηκε ο δικηγόρος.

«Να βοηθήσει οικονομικά για την αποκατάσταση της υγείας της Ιωάννας. Προέρχεται όμως από φτωχή οικογένεια, που δεν διαθέτει χρήματα. Η ίδια ζούσε μόνο με το μισθό της. Για το λόγο αυτό η υπεράσπιση δε θα ζητήσει το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε, παράλληλα, ότι η εντολέας του έχει ζητήσει πολλές φορές συγνώμη για την πράξη της, πλην όμως ακόμη μέχρι σήμερα χαρακτηρίζεται ως αμετανόητη.

«Έκρηξη» Κεχαγιόγλου: «Δεν ανέχομαι μπούλινγκ»

«Υπερασπιζόμαστε ανθρώπους και όχι αδικήματα», ανέφερε ξεκινώντας την αγόρευσή του ο συνήγορος της Έφης Κακαράντζουλα, προκαλώντας έτσι την αντίδραση της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, να εξοργιστεί ο δικηγόρος, που σχολιάσε «δεν ξεκινάμε καλά».

«Δεν ανέχομαι ούτε μπούλινγκ από κανένα. Σέβομαι το θύμα, να σεβαστούν όλοι εδώ μέσα το ρόλο μου ως δικηγόρου υπεράσπισης», επισήμανε.

Πηγή:dikaiologitika

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.