Η φραστική επίθεση του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού στον διαιτητή της αναμέτρησης των Πειραιωτών με τον Βόλο, τον κ. Φωτιά, σύμφωνα με όσα είχε γράψει ο παρατηρητής στην έκθεσή του, "επιβραβεύτηκε" από τους δικαστές της SuperLeague με... απαλλαγή.
Με απλά ελληνικά: Επίθεση του Μαρινάκη στον Φωτιά; Απαλλαγή από τον δικαστή της Λίγκας, εκεί όπου είναι πρόεδρος ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού κατηγορήθηκε για φραστική επίθεση στον διαιτητή που είχε οριστεί για την ισόπαλη (1-1) αναμέτρηση με τον Βόλο στο «Γ.Καραϊσκάκης». Ο Βασίλης Δημακόπουλος που εκπροσώπησε νομικά τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ισχυρίστηκε πως ουδέποτε υπήρξε εξύβριση. Το αφεντικό των Πειραιωτών απαλλάχθηκε, ενώ, οι ερυθρόλευκοι τιμωρήθηκαν με πρόστιμο 3.500 ευρώ για τη συμπεριφορά των οπαδών τους.
Επίθεση Μαρινάκη στον Φωτιά; Απαλλαγή από τον δικαστή της Λίγκας!!
Metrosport Team16 Σεπτεμβρίου 2022
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Προτείνουμε
-
Ο Αθανασιάδης που πήρε ανάσα και ο Πέρεθ που δίνει ζωή στην επίθεση του Άρη 05 Δεκεμβρίου 2025
-
ΝΒΑ: Χατσιμούρα και Μάξεϊ οι ήρωες της βραδιάς με buzzer beater 05 Δεκεμβρίου 2025
-
ΠΑΟΚ: Η καυτή Τούμπα και οι επτά τουλάχιστον αλλαγές... 05 Δεκεμβρίου 2025
-
Συνταξιοδότηση πριν από τα 62: Ποιοι είναι οι δικαιούχοι και με ποια ποσά 05 Δεκεμβρίου 2025
-
Μελομακάρονα και κουραμπιέδες: Πόσο θα αγοράσουμε φέτος τα γλυκά των ... 05 Δεκεμβρίου 2025
-
ΕΠΣΜ: Οι αντίπαλοι των πρωτοπόρων σε Α’, Β’ και Γ’ κατηγορία 05 Δεκεμβρίου 2025