Επίθεση Γιαννακόπουλου στην ΕΟΚ μετά την ήττα της Εθνικής

Metrosport Team12 Νοεμβρίου 2022

Απασφάλισε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μετά την ήττα της Εθνικής από την Λετονία καταλογίζοντας ευθύνες στην ΕΟΚ και ζητώντας την παραίτηση των διοικούντων της. Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού τονίζει στην τοποθέτηση του ότι το «τριφύλλι» έβαζε πάντα την Εθνική πάνω από όλους σε αντίθεση με άλλες ομάδες τις οποίες δεν κατονόμασε.

Αναλυτικά η θέση του ισχυρού άνδρα της «πράσινης» ΚΑΕ: «Διαχρονικά ο Παναθηναϊκός, η διοίκηση αλλά και οι πρεσβευτές αυτού έχουν αποδείξει ότι πάνω από όλους έβαζαν την Εθνική Ομάδα. Άλλωστε ο Παναθηναϊκός ήταν και η ραχοκοκκαλιά πάντα της Εθνικής των επιτυχιών που δυστυχώς ανήκουν στο παρελθόν. Άλλες είναι οι ομάδες που επί χρόνια δεν έδιναν χωρίς λόγο τους αθλητές τους...

Καλά θα κάνει η έως τώρα πλήρως αποτυχημένη διοίκηση της ΕΟΚ αλλά και οι θεσμοί της να κάνει την αυτοκριτική της και να παραιτηθεί και να μην πιέζουν - εκβιάζουν από κάθε κατεύθυνση, ώστε να προετοιμάζουν δικαιολογίες και φταίχτες σε πιθανή αποτυχία, να πετύχει τα απολύτως δεδομένα βάσει προϊστορίας...».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.