Μποϊλεσέν: «Επίθεση από την αρχή, τι μας είπαν Ζέκα και Οικονόμου»

Κώστας Πετρωτός20 Οκτωβρίου 2021

Τους παίκτες της Κοπεγχάγης στην συνέντευξη Τύπου της αντιπάλου του ΠΑΟΚ εκπροσώπησε ο Νικολάι Μποϊλεσέν. Αναφέρθηκε στα όσα ειπώθηκαν εντός των αποδυτηρίων της δανέζικης ομάδας για την αναμέτρηση με τον Δικέφαλο.

Ο Δανός αμυντικός ρωτήθηκε για το αν πήραν κάποιες εξτρά πληροφορίες από τον Μάριο Οικονόμου ή τον Κάρλος Ζέκα, απαντώντας με έναν διπλωματικό τρόπο:

«Ο Μάριος (σ.σ Οικονόμου) είπε το πρωί στα αποδυτήρια ότι πιθανότατα δεν μπορεί να μας πει τίποτα για τον ΠΑΟΚ που το τεχνικό τιμ δεν γνωρίζει ήδη. Μίλησα μαζί του αλλά και με τον Ζέκα όταν είδαμε την κλήρωση, αλλά έχουμε τόσο πολύ κόσμο που μας βοηθάει στην προετοιμάζεται σχετικά με τον αντίπαλο", τόνισε χαρακτηριστικά ο Μποϊλεσέν.

- Τι πρέπει να κάνετε στον αγωνιστικό χώρο απέναντι στον ΠΑΟΚ για να κερδίσετε;

«Πρέπει να βγούμε στο γήπεδο και να πάρουμε το προβάδισμα, γιατί είμαστε καλύτεροι όταν κυριαρχούμε στο παιχνίδι. Αν κυριαρχήσουμε θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε το γεγονός ότι έχουμε πολλούς οπαδούς στις εξέδρες δημιουργώντας μια από αυτές τις πολύ ξεχωριστές βραδιές, τις οποίες έχουμε δει τόσες φορές. Πρέπει να παίξουμε επιθετικά από την αρχή. Ο κόσμος μας θα κάνει την ατμόσφαιρα που χρειαζόμαστε. Τα πάντα να τα δώσουμε για το τρίποντο. Μιλήσαμε με Ζέκα και Μάριο. Έχουμε μαζέψει πληροφορίες. Ο κόουτς θα μας τα πει αναλυτικά. Τα αποδυτήρια δεν ήταν καλά μετά τα άσχημα αποτελέσματα. Όταν κερδίζουμε όλα είναι καλά. Έχουμε συνέλθει. Είμαστε διψασμένοι για νίκη». 


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.