Επιτέθηκαν στο συνεργείο του ΟΡΕΝ στη Βηρυτό: «Έχουμε πρόβλημα»

Metrosport Team07 Μαρτίου 2026

Όλο και λιγότερη ανεκτή φαίνεται πως γίνεται η παρουσία ξένων δημοσιογράφων στη Μέση Ανατολή, όπου τα συνεχίζονται οι πολεμικές συρράξεις μετά την επίθεση που εξαπέλυσαν κατά του Ιράν οι ΗΠΑ και το Ισραήλ.

Αυτή τη φορά το συνεργείο του OPEN αντιμετώπισε απειλητικές διαθέσεις πλήθους κόσμου στη Βηρυτό, κατά τη διάρκεια ζωντανής σύνδεσης με το δελτίο ειδήσεων του σταθμού. Μάλιστα, εκτοπισμένοι πολίτες φαίνεται πως απαίτησαν να φύγει το συνεργείο από την περιοχή, με αποτέλεσμα να διακοπεί απότομα η μετάδοση, με τη Μαρία Καρχιλάκη να αναφέρει ότι «δεν θέλουν να είμαστε εδώ».

Αμέσως μετά, η σύνδεση διακόπηκε, καθώς χέρια έκλειναν βίαια την κάμερα και η εικόνα χάθηκε. Την ίδια ώρα, από το στούντιο της Αθήνας η Εύα Αντωνοπούλου δήλωσε ότι «ελπίζουμε να μην κινδυνεύσουν οι συνάδελφοι, τους αφήνουμε να πάνε σε ένα ασφαλές σημείο». 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Μαζί και στο spotify

 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.