Επιτέλους νίκη για τον Ιωνικό

Δημήτρης Καλαϊτζής30 Ιανουαρίου 2023

Τη δεύτερη μόλις νίκη του στο Πρωτάθλημα πέτυχε ο Ιωνικός, καθώς επικράτησε 2-0 της Λαμίας εκτός έδρας. 

Καλύτερο ντεμπούτο δεν θα μπορούσε να φανταστεί στον πάγκο των Νικαιωτών ο Μιχάλης Γρηγορίου, ο οποίος μάλιστα ''πλήγωσε'' και την πρώην ομάδα του. 

Όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ χάρη στο αυτογκόλ του Μπεχαράνο στο 19΄. Ο Σάκιτς εκτέλεσε το κόρνερ στο πρώτο δοκάρι και ο Μπεχαράνο στην προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

Το 2-0 ήρθε με εντυπωσιακό τρόπο από τον Βαλεριάνο στο 44΄. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Σεμπά έδωσε στον Έλληνα αμυντικό κι αυτός με το κακό του πόδι κρέμασε τον Σαράνοφ, δίνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Στην επανάληψη δεν άλλαξε κάτι με τον Ιωνικό να πετυχαίνει ένα σπουδαίο τρίποντο στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία. 

Την επόμενη αγωνιστική ο Ιωνικός υποδέχεται τον Άρη (4/2, 19.00), ενώ η Λαμία δοκιμάζεται στη Λεωφόρο απέναντι στον Παναθηναϊκό (5/2, 17.00). 

Οι συνθέσεις:

Λαμία: Σαράνοφ, Βασιλαντωνόπουλος (73' λ.τ. Σιμόν), Τζανετόπουλος, Πάβλοβετς, Αμπάντα, Μπεχαράνο (55' Στάνκο), Σλίβκα, Μαρτίνεθ (73' Τσιλούλης), Νούνιες (55' Ντε Βινσέντι), Ρόμανιτς, Βέργος (45'+1' λ.τ. Μανούσος) 

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Μύγας, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Βαλεριάνος, Σάκιτς (90'+2' Τσίμπσαχ), Κάνιας, Φαντιγκά, Γούλερι (46' λ.τ. Καμπράλ), Σεμπά (77' Αντούνες), Μάντζης

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.