Επιτέλους... δράση ξανά στο Champions League και ματσάρα στο Παρίσι

Metrosport Team15 Φεβρουαρίου 2022

Με δύο παιχνίδια σήμερα (15/2) ανοίγει η αυλαία της φάσης των "16" της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Μάντσεστερ Σίτι, Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Παρί Σεν Ζερμέν και Ρεάλ Μαδρίτης, ρίχνονται στη «μάχη» για την κούπα με τα... μεγάλα «αυτιά», τραβώντας το ενδιαφέρον ολόκληρου του ποδοσφαιρικού κοινού.

Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Μάντσεστερ Σίτι

Οι πρωταθλητές Αγγλίας καλούνται να αποδείξουν στους αντίστοιχους της Πορτογαλίας, πως είναι το ξεκάθαρο φαβορί στο εν λόγω ζευγάρι.

Το παιχνίδι έχει οριστεί για τις 22:00, με τους Πολίτες να μην μπορούν να υπολογίζουν σε βασικές τους μονάδες, όπως είναι ο Κάιλ Γουόκερ, ο Τζάκ Γκρίλις και ο Γκάμπριελ Τζεσούς.

Στον αντίποδα τα «λιοντάρια» προέρχονται από την εκτός έδρας ισοπαλία με την Πόρτο, η οποία ευνόησε την ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο, καθώς παρέμεινε πρώτη διατηρώντας τη διαφορά από τη δεύτερη Σπόρτινγκ. Αμφίβολος για τους Πορτογάλους είναι ένας απ' τους καλύτερους παίκτες τους, ο Πέδρο Γκοντσάλβες.

Παρί Σεν Ζερμέν-Ρεάλ Μαδρίτης

Ένα ζευγάρι, το οποίο θα μπορούσαμε κάλλιστα να βλέπουμε στα ημιτελικά (αν όχι στον τελικό) της διοργάνωσης. Δύο σπουδαίες ομάδες έρχονται αντιμέτωπες και μια μόνο θα βγει «ζωντανή» από αυτή τη μάχη (22:00).

Οι Γάλλοι θα αντιμετωπίσουν τη «Βασίλισσα» δίχως τον Σέρτζιο Ράμος ο οποίος ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού, ενώ αμφίβολοι είναι οι Ερέρα και Νεϊμάρ. Έτσι, το βάρος επιθετικά θα κληθούν να αναλάβουν οι Μέσι, Εμπαπέ και Ντι Μαρία.

Από πλευράς των Μαδριλένων, δεν υπάρχει κάποια απουσία, με τον Κάρλο Αντσελότι να μπορεί να υπολογίζει σε όλους του, τους παίκτες.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.