Επιτέλους… δράση έστω και σε φιλικό για τον ΠΑΟΚ!

Metrosport Team28 Νοεμβρίου 2022

Αποστολή στην Κύπρο: Γιώργος Ζαΐρης - Ρεπορτάζ: Γιώργος Καστάνης

Μετά από δεκαπέντε μέρες, ο κόσμος του Δικεφάλου θα έχει την ευκαιρία να δει την αγαπημένη του ομάδα ξανά σε δράση. Αυτή την ευκαιρία του δίνει η παρουσία του ΠΑΟΚ στην Κύπρο για αυτό το μίνι στάδιο προετοιμασίας λόγω της διακοπής του Πρωταθλήματος αφού διεξάγεται στο Κατάρ το Παγκόσμιο Κύπελλο. 

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει σήμερα την Άσντοντ στο Γ.Σ.Ζ στη Λάρνακα. Ένα ιστορικό γήπεδο που όμως δεν αποτελεί εδώ και χρόνια πλέον την έδρα της ΑΕΚ Λάρνακας αφού δίπλα υπάρχει το νεότερο γήπεδο που είναι η έδρα της κυπριακής ομάδας. 

Ο Δικέφαλος που βρίσκεται από χθες το απόγευμα στη Κύπρο θα βρεθεί στον αγωνιστικό χώρο χωρίς να έχει κάνει προπόνηση στη Λάρνακα αφού από αύριο θα μπει στο προπονητικό κέντρο των Ακαδημιών της ΑΕΚ Λάρνακας για τις προπονήσεις του. 

Είναι λοιπόν προφανές πως το σημερινό ματς είναι μια καλή ευκαιρία για να δει ο Λουτσέσκου αρκετούς ποδοσφαιριστές του και μένει να φανεί αν σε αυτούς θα είναι και ο Νάρεϊ καθώς μόλις προχθές μπήκε σε φουλ ρυθμούς προπόνησης και επομένως ίσως μείνει εκτός και παίξει σε ένα από τα άλλα δυο φιλικά που έχει προγραμματίσει ο ΠΑΟΚ στην Κύπρο. 

Αντίθετα είναι πιθανόν να δούμε μετά από καιρό τον Βιεϊρίνια που εδώ και μέρες έχει μπει σε φουλ ρυθμούς προπόνησης. Είναι επίσης δεδομένο ότι ο Γιάννης Μιχαηλίδης θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί αφού ήδη μετρά τρεις παρουσίες σε επίσημα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ Β’ έχοντας αφήσει πίσω του τον τραυματισμό στους χιαστούς.

Ο σημερινός αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το Metropolis 95.5, διαδικτυακά από το metrosport.gr ενώ τηλεοπτικά από το συνδρομητικό κανάλι της NOVA που έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα και για τα άλλα δυο φιλικά, αυτά με τη ΑΕΛ Λεμεσού την 1η Δεκεμβρίου και την 5η Δεκεμβρίου με τον Άρη Λεμεσού.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.