Έτσι θα παίξει ο ΠΑΟΚ στο must win παιχνίδι με τον Βόλο

Metrosport Team10 Ιανουαρίου 2021

Μετά από ένα δύσκολο 48ωρο (ήττα στο Περιστέρι, έκρηξη Ιβάν Σαββίδη και επίσκεψη οπαδών στη χθεσινή προπόνηση) ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον σημερινό αγώνα με τον ΝΠΣ Βόλο στην Τούμπα (15:00 Metropolis 95.5). Ο Δικέφαλος του Βορρά βρίσκεται πολύ μακριά από την κορυφή και οφείλει να ανακάμψει.

Στην ουσία αυτό που τον ενδιαφέρει από εδώ και πέρα είναι να κοιτά κάθε παιχνίδι μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος ώστε όταν έρθει η ώρα των πλέι οφ να γνωρίζει ποιος μπορεί να είναι ο ρεαλιστικός του στόχος σε αυτή τη διοργάνωση. Η ήττα από τον Ατρόμητο θεωρητικά έχει θέσει τον ΠΑΟΚ εκτός μάχης του τίτλου. Και αυτό γιατί δεν αρκεί ο ίδιος να κερδίζει όλους τους αγώνες αλλά να έχει παράλληλα απώλειες και ο Ολυμπιακός που όπως αποδείχθηκε χθες στο Αγρίνιο, φροντίζουν αρκετοί να μην τις έχει! Φυσικά αν ο ΠΑΟΚ κάνει ένα νικηφόρο σερί μέσα στον Ιανουάριο αυτομάτως θα έχει και δυο νίκες απέναντι στους ερυθρόλευκους αλλά αυτό στην παρούσα φάση είναι υπόθεση εργασίας.

Έτσι πλέον επικεντρώνεται στον σημερινό αγώνα με τον Πάμπλο Γκαρσία να προχωρά σε αλλαγές είτε λόγω καρτών (Μιχαηλίδης και Γιαννούλης) είτε επειδή θέλει να φρεσκάρει την ενδεκάδα ελπίζοντας να πάρει πράγματα από συγκεκριμένους παίκτες. Άλλωστε τα ματς είναι συνεχόμενα και επομένως το rotation αναγκαστικό.

Στον σημερινό αγώνα αναμένεται να ντεμπουτάρουν ως βασικοί οι Κρμέντσικ, Ουάρντα. Ο πρώτος στην κορυφή της επίθεσης και ο δεύτερος είτε στη θέση πίσω από τον φορ είτε σε ένα από τα άκρα της επίθεσης. Ο Πασχαλάκης έχει σαφές προβάδισμα να διατηρήσει τα γάντια του βασικού αλλά η παρουσία του στην ενδεκάδα δεν θεωρείται αυτονόητη όπως στα προηγούμενα ματς. Στα αριστερά της άμυνας απόντος του τιμωρημένου Γιαννούλη, οι επιλογές είναι δυο: να πάρει την ευκαιρία του ο Περέιρα που είναι και το πιο πιθανό ή να αγωνιστεί εκεί ο Βιεϊρίνια που όμως μετρά τρία συνεχόμενα ενενηντάλεπτα και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχει και το ματς με τον Ολυμπιακό την προσεχή Τετάρτη. Για αυτό και ο Νορβηγός είναι το απόλυτο φαβορί να παίξει από την αρχή. Στα δεξιά θα είναι ο Σοάρες που πήρε αρκετές προπονήσεις μετά τον τραυματισμό του και θα έχει την ευκαιρία να πάρει ένα ενενηντάλεπτο στα πόδια του. Στα χαφ; Οι περισσότεροι παίκτες απογοητεύουν και δεν αποκλείεται να έχουμε ολικό rotation. Δηλαδή ο Ελ Καντουρί με τον Νινούα και τον Ουάρντα εφόσον παίξει εκεί και όχι στο άκρο. Σκέψεις υπάρχουν να πάρει ανάσες είτε ο Τζόλης είτε ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς αλλά κατά τη διάρκεια του αγώνα πράγμα που σημαίνει ότι θα είναι στην αρχική ενδεκάδα και ανάμεσα στον Τσέχο φορ. Ο Κρμέντσικ αναμένεται να ντεμπουτάρει σε εντός έδρας αγώνα και μάλιστα ως βασικός.

Στον αντίποδα, ο ΝΠΣ Βόλος που έρχεται με απουσίες στη Θεσσαλονίκη, θα παραταχθεί με τον Κλέιμαν στο τέρμα, τους Σάντσες, Μήτογλου στο κέντρο της άμυνας, τον Φεράρι στο αριστερό της άκρο και τον Ντεντάκη στο δεξί. Η τριάδα του κέντρου θα αποτελείται από τους Μαρτίνες, Νίνη και Ριένστρα και της επίθεσης από τους Μπαρτόλο, Περέα και Δουβίκα.  

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.