Επιστροφή στις νίκες και τρίτη θέση για τον Βόλο

Δημήτρης Καλαϊτζής10 Νοεμβρίου 2022

Επιστροφή στις νίκες για τον Βόλο. Μετά από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα, οι Θεσσαλοί επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα, καθώς επικράτησαν 2-1 του ΠΑΣ Γιάννινα στο Πανθεσσαλικό στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League 1. 

Έτσι, με αυτό το τρίποντο η ομάδα του Κώστα Μπράτσου έφτασε τους 24 βαθμούς και έπιασε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας τον Ολυμπιακό. 

Από την άλλη πλευρά, οι Ηπειρώτες γνώρισαν μία ακόμα ήττα στο Πρωτάθλημα, γεγονός που τους αφήνει στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα με μόλις 9 πόντους. 

Όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα, μετά από ένα στείρο πρώτο μέρος, ο Βόλος μπήκε φουριόζος στην επανάληψη και με δύο γκολ του Οζέγκοβιτς (47΄, 55΄) πήρε αέρα δύο τερμάτων. 

Ο ΠΑΣ εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του Κλέιμαν και μείωσε σε 2-1 με τον Κλόντιου στο 82΄, ενώ στις καθυστερήσεις έχασε μεγάλη ευκαιρία για να φέρει το ματς στα ίσα, όμως η κεφαλιά του Παμλίδη βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι. 

Την επόμενη αγωνιστική ο Βόλος δοκιμάζεται στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ (13/11, 21.30), ενώ ο ΠΑΣ υποδέχεται τον Άρη (13/11, 16.00).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.