Επιστροφή σε Τολιόπουλο και Μπράουν για τον Άρη

Βασίλης Βλαχόπουλος18 Αυγούστου 2020

Δεν είναι εύκολη η δημιουργία ομάδας υπό το καθεστώς περιορισμών. Ειδικά όταν αυτοί συνοδεύονται από τρομακτικές οικονομικές δυσκολίες. Αυτό διαπιστώνουν (κάθε μέρα) στον Αρη και πλέον είναι υποχρεωμένοι να κοιτάξουν ακόμη και λύσεις παικτών που είχαν απορριφθεί. Κι αυτό διότι, Ουίλιαμ Χάτσερ και Τζαμάλ Σούλερ ζήτησαν (έκαστος) τουλάχιστον 100.000 δολάρια.

Η αλήθεια είναι ότι ο Αρης δεν έχει να διαχειριστεί μόνο το καθεστώς των περιορισμένων επιλογών ή τις μετρημένες οικονομικές δυνατότητες. Καλείται να αντιμετωπίσει το πολύ κακό όνομα που έχει στην αγορά, την ποινή απαγόρευσης μεταγραφών και την αμφιβολία για τη συμμετοχή του στο επόμενο Πρωτάθλημα. Αυτά τα τέσσερα δεδομένα τίθενται σε κάθε συζήτηση από την άλλη πλευρά. Γι’ αυτόν τον λόγο το ban στέκεται σαν τη… δαμόκλειο σπάθη πάνω από τον Αρη. Οι «κίτρινοι» υποχρεώθηκαν να δώσουν χρόνο σε περιπτώσεις παικτών οι οποίες εκ των πραγμάτων παρουσιάζουν πολύ υψηλό βαθμό δυσκολίας.

Οπως αυτή του Ουίλιαμ Χάτσερ. Στις τελευταίες ημέρες, ο Αμερικανός άλλαξε τρόπο σκέψης, σκέφτεται έως και το ενδεχόμενο τερματισμού της καριέρας του! Για την ακρίβεια, ξεκαθάρισε στους ανθρώπους του Αρη ότι δεν υπάρχει περίπτωση να συζητήσει για ποσό μικρότερο των 100.000 δολαρίων, τονίζοντας ότι ήδη απέρριψε πρόταση αυτού του επιπέδου. Υπό αυτές τις συνθήκες, οι επιτελείς του Αρη ζήτησαν να μάθουν τα δεδομένα της περίπτωσης του Τζαμάλ Σούλερ ο οποίος πέρυσι έκανε καλή χρονιά με τη φανέλα του Ηρακλή. Ενημερώθηκαν ότι ο έμπειρος Αμερικανός απέρριψε πρόταση άνω των 100.000 δολαρίων από ιταλική ομάδα και ότι το κασέ του παραμένει στα επίπεδα των 120-130 χιλιάδων δολαρίων.

Αυτό σημαίνει ότι η επιστροφή σε άλλες λύσεις γίνεται αναγκαιότητα και σύμφωνα με πληροφορίες της «Μ», οι «κίτρινοι» θα κάνουν νέα προσπάθεια για τον Βασίλη Τολιόπουλο. Βέβαια, η περίπτωση του είναι περίπλοκη διότι έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ, βάσει του αριθμού των γκαρντ που διαθέτει η «Ενωση», προφανώς δεν έχει θέση στο ρόστερ αλλά δεν έχει αποδεσμευτεί. Παράλληλα, στις συζητήσεις που είχε με τον Αρη, διαπιστώθηκε οικονομική διαφορά 10-12 χιλιάδων ευρώ, τέθηκε επίσης και ζήτημα εγγυήσεων. Κι αν ο Αρης αναγκαστεί να καλύψει αυτή τη διαφορά, είναι δύσκολο να παρέχει εγγυήσεις.

Γίνεται αντιληπτό ότι στο κάδρο (για την περιφερειακή γραμμή) ενδέχεται να επιστρέψει και το όνομα του Κεν Μπράουν. Ο Αμερικανός αγωνίστηκε στον Αρη στην περασμένη αγωνιστική, εξέφρασε την επιθυμία παραμονής του στην ομάδα, αλλά λόγω περιστατικών απειθαρχίας, ο Σάββας Καμπερίδης δεν τον υπολόγισε στη λίστα. Πλέον όμως, δεν αποκλείεται να το κάνει γιατί είδε κι έναν ακόμη παίκτη (σ. σ. Χίκι) που είχε κατά νου να κλείσει σε άλλη ομάδα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.