Επιστροφή Ουάρντα: Θετικός ο ΠΑΟΚ, «ναι» και από Γκαρσία, αν...

Κώστας Πετρωτός27 Δεκεμβρίου 2020

Ανοίγει ξανά θέμα επιστροφής του Αμρ Ουάρντα στον ΠΑΟΚ! Ο 27χρονος Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός είναι πιθανό να πετύχει κάτι μοναδικό, αφού στην Τούμπα σκέφτονται να τον αγοράσουν για δεύτερη φορά μέσα σε τέσσερα χρόνια. 

Τον Ιανουάριο του 2017 ο Δικέφαλος είχε αγοράσει τα δικαιώματά του από τον Παναιτωλικό και πλέον σκέφτεται να κάνει το ίδιο από τον Βόλο. Οι πολύ καλές εμφανίσεις που κάνει και στην θεσσαλική ομάδα ο Ουάρντα (με κορυφαία την πρόσφατη κόντρα στην ΑΕΚ), έχουν φέρει ξανά στο τραπέζι το όνομά του και αυτή την φορά φαίνεται ότι υπάρχει ταύτιση απόψεων διοίκησης και προπονητή.

Ο Ιβάν Σαββίδης και οι συνεργάτες του γνωρίζοντας την μεγάλη ποιότητα που διαθέτει έχουν ζητήσει από τον Πάμπλο Γκαρσία να αξιολογήσει ο ίδιος αν θα ήθελε να δουλέψει με τον ιδιόρρυθμο Αιγύπτιο και σύμφωνα με τις πληροφορίες του metrosport.gr, ο Ουρουγουανός τεχνικός βλέπει την περίπτωσή του θετικά.

Εχει ζητήσει παίκτη στην μεσοεπιθετική γραμμή (πέρα από τον Λάμπρου) και εφόσον δεν υπάρχει κάποια άλλη αξιόλογη περίπτωση στο προσκήνιο θέλει να δώσει την ευκαιρία στον Ουάρντα ελπίζοντας ότι θα βρει το κουμπί του.

Με βάση τα παραπάνω δεδομένα κι εφόσον δεν προκύψει άλλη περίπτωση παίκτη, τις επόμενες μέρες ο ΠΑΟΚ θα προχωρήσει στην αγορά των δικαιωμάτων του Ουάρντα από τον Βόλο (στην συμφωνία της μεταγραφής του στην θεσσαλική ομάδα είχε βάλει ποσοστό μεταπώλησης, όχι οψιόν επιστροφής χωρίς να καταβάλει χρήματα).

Το εντυπωσιακό με τον Ουάρντα είναι ότι στον ΠΑΟΚ έχει κάνει μόλις 36 συμμετοχές, με τρία γκολ και τέσσερις ασίστ, και στο ενδιάμεσο έχει πάει τρεις φορές δανεικός (δύο στον Ατρόμητο, όπου την σεζόν, 2017-2018 αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης του πρωταθλήματος και μία στην ΑΕΛ).

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.