Επιστροφή Νιαρχάκου στον Άρη

Metrosport Team16 Νοεμβρίου 2020

Τη θέση του διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος θα αναλάβει ο Δημήτρης Νιαρχάκος, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Άρης. Οι «κιτρινόμαυροι» αποφάσισαν να εμπιστευτούν σε αυτή τη σημαντική θέση έναν άνθρωπο που γνωρίζει το σύλλογο και τους στόχους του. 

Τον Νιαρχάκο θα παρουσιάσει αύριο σε Μαντζιο και παίκτες ο γενικός διευθυντής Αγησίλαος Τουμαζάτος στην προπόνηση στο Ν.Ρύσιο.

Who is Who

Ο Δημήτρης Νιαρχάκος  έχει υπάρξει τεχνικός διευθυντής στον ΠΑΣ Γιάννινα, τα προηγούμενα εννέα χρόνια. Έπαιξε ως τερματοφύλακας στον Εθνικό Αστέρα και σε άλλες ομάδες ίδιου επιπέδου, ενώ το 2008 ανέλαβε βοηθός του Σίνισα Γκόγκιτς στην ομάδα της Καισαριανής.

Ήταν από τους στενούς συνεργάτες του Χριστοβασίλη στον ΠΑΣ. Αρχικά ήταν προπονητής τερματοφυλάκων και στη συνέχεια, από το καλοκαίρι του 2011, του ανατέθηκε το πόστο του τεχνικού διευθυντή.Έχει συνδέσει το όνομα του με μεγάλες στιγμές του συλλόγου, όπως η συμμετοχή στο Europa League τη σεζόν 2016-17. Πιστώνεται πολλές καλές μεταγραφές, όπως και το κλίμα που υπήρχε στα αποδυτήρια.

Τον Σεπτέμβριο του 2019 είχε παραιτηθεί και είχε αναλάβει καθήκοντα γενικού αρχηγού στον Άρη. Οι δρόμοι των δύο πλευρών χώρισαν τον περασμένο Ιούλιο αλλά λίγους μήνες μετά ξανασυναντήθηκαν. 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.