Επιστροφή Μιχαηλίδη, ρεπό και... οικογενειακό παιχνίδι!

Metrosport Team06 Αυγούστου 2022

Ο ΠΑΟΚ στρέφει την προσοχή του στην έναρξη του πρωταθλήματος, με τον Γιάννη Μιχαηλίδη να επιστρέφει στις προπονήσεις με την μπάλα και τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου να παίζουν οικογενειακό φιλικό πριν το ρεπό της Κυριακής.

Αναλυτικά το training report της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Ο αγωνιστικός ρυθμός είναι απαραίτητος ακόμα και στην προετοιμασία. Το Σάββατο το πρωί, λοιπόν, στη Νέα Μεσημβρία πραγματοποιήθηκε ένα από τα πιο δυνατά φιλικά που έχει παίξει ο ΠΑΟΚ αυτό το καλοκαίρι. Γιατί αντίπαλος ήταν ο ίδιος του ο εαυτός.

Οι ποδοσφαιριστές μοιράστηκαν σε δύο ομάδες και αγωνίστηκαν για 80’ κάτω από τις ιδανικές καιρικές συνθήκες τον καυτό ήλιο στην προπονητική κορύφωση της εβδομάδας και πριν από την απαραίτητη ξεκούραση της Κυριακής (07.08). Ήταν ένα ματς με μεγάλη ένταση που επέτρεψε στον Ράζβαν Λουτσέσκου να διαπιστώσει το βαθμό ετοιμότητας των παικτών του.Το ευχάριστο νέο της ημέρας ήταν πως ο Γιάννης Μιχαηλίδης ακούμπησε μπάλα για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο. 

Ο Έλληνας αμυντικός ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς στο πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί και πλέον στο… ρεπερτόριό του υπάρχουν και ασκήσεις με μπάλα. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ επιστρέφουν στις προπονήσεις τη Δευτέρα (08.08).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.