Αρης: Επιστροφή Ματέο Γκαρσία στο κατάλληλο timing

Γιώργος Στράντζαλης26 Σεπτεμβρίου 2021

Τυχερός μέσα στην… ατυχία του μπορεί να αισθάνεται ο Άκης Μάντζιος βλέποντας τον Ματέο Γκαρσία να επιστρέφει, στο πλάνο του για τον αυριανό αγώνα του Άρη με τον Ατρόμητο, στο κατάλληλο χρονικό σημείο. 

Από τη στιγμή που Ιτούρμπε και Μπερτόγλιο αποκόμισαν τραυματισμούς και δεν θα είναι σίγουρα στη διάθεσή του, στο μυαλό του αναζητούσε τις εναλλακτικές για να καλυφθούν αυτά τα δύο κενά. Από τη στιγμή που ο Ματέο Γκαρσία έθεσε εαυτόν ωστόσο, ουσιαστικά λύθηκε και… το πρόβλημα. Ο Αργεντινός αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε αγώνα Πρωταθλήματος (σ.σ. μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στον Παναθηναϊκό) και μένει να φανεί εάν αύριο ο Άκης Μάντζιος τον χρησιμοποιήσει από την αρχή ή θα τον βάλει στο πλάνο του στη διάρκεια. Ούτως ή άλλως τον περίμενε και ποντάρει πολλά στις ικανότητες του Ματέο Γκαρσία, αφού έχει τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά για να δώσει ώθηση επιθετικά στην ομάδα του. Ειδικά απέναντι σε κλειστές άμυνες, που έχει την ικανότητα να βρει και να ανοίξει διαδρόμους. 

Από τη στιγμή μάλιστα που “χάθηκαν” οι επιλογές των Ιτούρμπε, Μπερτόγλιο δεδομένα η επιλογή του Ματέο Γκαρσία είναι αρκετά χρήσιμη και σημαντική, ενώ στο ροτέισον αναμένεται να μπει πιο ενεργά και ο Ιζέτ Χαϊροβιτς. Ο Βόσνιος μέχρι στιγμής δεν έχει πείσει και δεν έχει δώσει τις απαραίτητες λύσεις ωστόσο πλέον θα χρειαστεί και μένει να φανεί αν θα αρπάξει τις ευκαιρίες του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.