Επιστροφή και με Μαργαρίτη για ΠΑΟΚ

Στέλιος Παρθενάκης12 Ιανουαρίου 2021

Η διεξαγωγή των εξ αναβολής αγώνων της Stoiximan Basket League οδηγεί σε ένα κενό 15 περίπου ημερών μέχρι την επόμενη αγωνιστική δραστηριότητα για τον ΠΑΟΚ. 

Αναπόφευκτο το ρεπό της Κυριακής, αλλά και το ειδικό πρόγραμμα της ομάδας, ενόψει της συνέχειας, που μπορεί να… έρθει σε 15 ημέρες, αλλά θα φέρει και συνεχόμενα παιχνίδια για τον ΠΑΟΚ.

Η επιστροφή της ομάδας στο γήπεδο σήμερα το απόγευμα ξεκίνησε με βίντεο ανάλυση του αγώνα ΠΑΟΚ – Μεσολόγγι BAXI και τις παρατηρήσεις του κόουτς Λυκογιάννη.

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης συμμετείχε σε ένα μέρος της προπόνησης που ακολούθησε. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ μπαίνει σταδιακά στο πρόγραμμα της ομάδας, ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος για τον αγώνα της 12ης αγωνιστικής με τον Ηρακλή.

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ συνεχίζεται την Τρίτη (12/1) με δύο προπονήσεις (πρωί και απόγευμα).

Εξάλλου, ο Άρης Λυκογιάννης φιλοξενήθηκε στην ΕΤ3 και μίλησε για το ξεκίνημά του στον πάγκο του ΠΑΟΚ, τους στόχους της φετινής σεζόν, αλλά και στο επίπεδο της Basket League."Η αλλαγή προπονητή φέρνει άλλη ψυχολογία. Στα πρώτα παιχνίδια αυτό φάνηκε. Από εκεί και μετά ο προπονητής προσθέτει δικά του πράγματα, οι παίκτες αρχίζουν και προσαρμόζονται. Οι παίκτες είναι οι πρωταγωνιστές.

Έχουμε βελτιώσει την επιθετική μας λειτουργία στο τομέα τόσο της κυκλοφορίας της μπάλας όσο και στους αυτοματισμούς. Θα πρέπει στη διακοπή να δουλέψουμε στην άμυνα. Θέλουμε να δούμε το τι μπορούμε να πετύχουμε με το υπάρχον υλικό..."

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.