Γ' Εθνική: Επιστολή «φωτιά» και «μύδροι» κατά ΕΠΟ

Metrosport Team03 Οκτωβρίου 2020

Με μακροσκελή ανακοίνωση οκτώ ομάδες του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής εξαπέλυσαν «μύδρους» κατά της ΕΠΟ, όσον αφορά τα έξοδα των συλλόγων. Παράλληλα, τονίζουν πως αν δεν καταβάλλει η ΕΠΟ τα έξοδα των αγώνων, που θα διεξαχθούν χωρίς κόσμο, εκείνοι δεν είναι πρόθυμοι να πληρώσουν!

Στο μέτωπο προτάσεων προς την Ομοσπονδία, ζητώντας μέτρα ελάφρυνσης, μετέχουν υπογράφοντας την επιστολή οι Αναγέννηση Γιαννιτσών, ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, Θύελλα Σαρακηνών, Εθνικός Γιαννιτσών, Αναγέννηση Πλαγιάς, Νίκη Αγκαθιάς και Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων.

«Η διοίκηση της ΕΠΟ, παρότι γνωρίζει αυτή την τραγική κατάσταση και παρά τις σχετικές εκκλήσεις πολλών ομάδων της Γ’ Εθνικής, μέχρι σήμερα, όχι μόνο δεν έχει λάβει κάποιο μέτρο οικονομικής ενίσχυσης ή ελάφρυνσης των συλλόγων, αλλά εξακολουθεί να μας επιβαρύνει με τις ίδιες δαπάνες, όπως π.χ. το παράβολο συμμετοχής και το κόστος έκδοσης των δελτίων των ποδοσφαιριστών, τα οποία διατηρήθηκαν στα ίδια επίπεδα με τα περσινά!!! Λες και δεν μας χτύπησε η οικονομική κρίση, λες και δεν ζούμε καθημερινά τις συνέπειες της πανδημίας. 

Όσοι υπηρετούμε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, οφείλουμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Αν θέλουμε να περισωθεί και να επιβιώσει αυτός ο ιδιαίτερα δημιουργικός χώρος, πρέπει να ανταποκριθούμε στις σύγχρονες ανάγκες. Οι εποχές άλλαξαν. Οι οικονομικές απαιτήσεις συμμετοχής στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής είναι ιδιαίτερα δυσχερείς. Απευθυνόμαστε την ύστατη ώρα σε εσάς και σας καλούμε, έστω την ύστατη ώρα, να λάβετε τις αναγκαίες αποφάσεις. Σε διαφορετική περίπτωση, οι πιθανότητες διεξαγωγής ενός αξιόπιστου Πρωταθλήματος θα είναι μηδαμινές», υπογραμμίζουν μεταξύ των άλλων στην ανακοίνωση-επιστολή.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.