Στίβεν Τζέραρντ: Επιστρέφει ως... αντίπαλος εκεί όπου δοξάστηκε όσο κανένας άλλος

Metrosport Team11 Δεκεμβρίου 2021

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Περτσινίδης

Ιδιαίτερος είναι ο ερχόμενος αγώνας για τον νυν προπονητή της Άστον Βίλα, Στίβεν Τζέραρντ, ο οποίος επιστρέφει στο αγαπημένο του Anfield, εκεί όπου αγαπήθηκε όσο κανείς από τους οπαδούς της Λίβερπουλ, αλλά ως αντίπαλος. 

Ο Άγγλος τεχνικός, καλείται να παρατάξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ομάδα του, για να πάρει έστω το βαθμό της ισοπαλίας, κόντρα στην ομάδα της καρδιάς του. 

Ο 41χρονος τεχνικός, προσλήφθηκε πριν από περίπου έναν μήνα από τους «Χωριάτες», αφήνοντας μετά από τρία χρόνια την Γλασκώβη και την Ρέιντζερς. Η εκκίνησή του στον πάγκο των Βίλατζερς δεν είναι άσχημη, μετρώντας τρεις νίκες και μια ήττα (κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι), καταφέρνοντας να φτάσει την ομάδα στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. 

Στη Λίβερπουλ, ο «Στίβι» πέρασε μια ολόκληρη ζωή, καθώς από το 1989 εντάχθηκε στις ακαδημίες της για να αποχωρήσει από τον σύλλογο το 2015. Μέσα σε αυτά τα 26 χρόνια, ο Τζέραρντ κατέγραψε 710 συμμετοχές, 186 γκολ και 150 ασίστ, ενώ κατέκτησε όλα τα τρόπαια με τα κόκκινα της Λίβερπουλ, πέραν του σπουδαιότερου τροπαίου, το οποίο ακόμη τον πληγώνει: την Πρέμιερ Λιγκ. 

Το παιχνίδι που είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο (11/12, 17:00), αναμένεται να κατακλυστεί από συναισθήματα, στη μεγάλη επιστροφή του ζωντανού θρύλου της ομάδας στο γήπεδο το οποίο δοξάστηκε, αποθεώθηκε και λατρεύτηκε όσο κανένας άλλος.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.