Επιστρέφει στις νίκες η Λιλ

Γρηγόρης Κόκκινος07 Νοεμβρίου 2020

Φίλες και φίλοι γεια σας και καλό Σαββατοκύριακο . Κλεισμένη όλη η χώρα σπίτι και ευτυχώς δεν μας έκοψαν το ποδόσφαιρο που δεν λέω ότι είναι σωτηρία, αλλά είναι μια παρηγοριά. Μην σας παίρνει από κάτω μην τους το επιτρέψετε , μπόρα είναι και θα περάσει όπως έχουν περάσει τόσα στην ιστορία της ανθρωπότητας. Στο στοίχημα τελικά μας πάει η Ευρώπη και οι διοργανώσεις μέσα στην εβδομάδα και όχι τα Σαββατοκύριακα

Ας δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε σε αυτό το κουπόνι. Η Έβερτον με «πούλησε» τις τελευταίες δυο εβδομάδες χάνοντας από Σαουθάμπτον και Νιούκαστλ. Η Μάντσεστερ εκεί που έδειξε ότι μπήκε σε μια σειρά έχασε και στο ντέρμπι με την Άρσεναλ και στο champions league από την Μπασακσεχίρ. Σε τιμή αουτσάιντερ θα ποντάρω Έβερτον δεν θα τριτώσει το κακό. Η Κρύσταλ Πάλλας έχασε με 2-0 από την Γουλβς αφού δέχθηκε δυο γρήγορα γκολ και δεν μπόρεσε να βγάλει αντίδραση. Η Λιντς έχασε με 1-4 από την Λέστερ αφού έπαιξε ανοιχτά βρέθηκε με το καλημέρα πίσω στο σκορ . Η ομάδα του Μπιέλσα είναι καλύτερη στα μάτια μου και μπορεί το διπλό.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχασε με 1-2 από την Λάρισα στο παιχνίδι της Τετάρτης με πολλά παράπονα για την διαιτησία. Ο Παναιτωλικός έχασε με 1-3 από τον ΠΑΟΚ και ψάχνει βαθμούς για να παραμείνει στην κατηγορία. Αν αξίζει κάτι πραγματικά σαν απόδοση

είναι το να δούμε αρκετά γκολ. OVER.Για την Παρί στην Β Γαλλίας τα γράφουμε την ποντάρουμε και μας δικαιώνει. Μετά τη νίκη της με την Καέν με 3-1 αντιμετωπίζει την Νανκέρκ εκτός έδρας η οποία την περασμένη εβδομάδα νίκησε εκτός έδρας 0-1 την ουραγό Σαμπλί. Όσο θα κερδίζει θα την ποντάρω σε αποδόσεις πάνω από δυο φράγκα. Η Λάτσιο προέρχεται από τη νίκη με εντυπωσιακή ανατροπή 3-4 στ Τορίνο στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Η Γιουβέντους νίκησε εύκολα 1-4 την Σπέτσια και ο Ρονάλντο έχει επιστρέψει και πάλι. Αξίζει να ποντάρουμε στα πολλά γκολ και φυσικά στο OVER 3,5 από το να ψάξουμε σημείο.

Η Μπρέστ έχασε 2-1 από την Ρεν και το μεγάλο της πρόβλημα είναι η αμυντική της λειτουργία αφού έχει δεχθεί μέχρι τώρα τα περισσότερα γκολ στην κατηγορία. Η Λιλ αν και καλύτερη από την Λυώνκαι με παίκτη παραπάνω «κόλλησε» στο 1-1. Πιστεύω ότι η Λιλ θα το πάρει το παιχνίδι και ποντάρω το διπλό. Η Αταλάντα δεν πάει καλά κι ας προέρχεται από το διπλό 1-2 στην έδρα της Κροτόνε. Κάνει κοιλιά φταίει κάτι άλλο την έχουν διαβάσει το παιχνίδι της δεν ξέρω πραγματικά. Όχι ότι η Ίντερ πάει καλύτερα με τον Κόντε να κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο. Θα ποντάρω Ίντερ αν δεν κερδίσει και τώρα…

Η ΑΕΛ πήρε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα την Τετάρτη σε εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα με 1-2. Η Λαμία δεν έχει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα έχασε την περασμένη εβδομάδα 0-2 από τον Παναθηναϊκό και έχει τραγική επίθεση που έχει σε έξι παιχνίδια τρία γκολ. Άσσο θα ποντάρω. Η Λεβερκούζεν νίκησε 2-4 την Φράιμπουργκ και υποδέχεται την Γκλάντμπαχ που νίκησε 1-0 την Λειψία. Οι δυο ομάδες είναι σε εξαιρετική κατάσταση βάζουν πολλά γκολ και στην Ευρώπη και αν αξίζει μια επιλογή πιστεύω είναι τα πάρα πολλά γκολ στην αναμέτρηση και συγκεκριμένα το OVER 3,5.

O Άρης ήταν εξαιρετικός απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης και με τη νίκη του με 1-0 παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας. Η ΑΕΚ νίκησε 2-1 τον ΟΦΗ αλλά έχει συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Σε τιμή αουτσάιντερ αξίζει να ποντάρουμε στη νίκη του Άρη.

Η Μίλαν με οδηγό τον Ιμπραίμοβιτς είναι στην πρώτη θέση του Ιταλικού πρωταθλήματος μετά το διπλό με 1-2 με την Ουντινέζε. Η Βερόνα τα πάρει καλά και προέρχεται από τη νίκη με 3-1 κόντρα στην Μπενεβέντο. Βλέπω νίκη της Μίλαν αλλά επειδή η απόδοση είναι χαμηλή με το over μαζί έχει ικανοποιητική απόδοση. Η Μπενφίκα προέρχεται από την εκτός έδρας «σφαλιάρα» από την Μποαβίστα και το λέω γιατί πραγματικά κανείς δεν περίμενε μια τέτοια ήττα από την μέχρι αυτό το παιχνίδι πρωτοπόρο του πρωταθλήματος. Η Μπράγκα νίκησε 1-0 την Φαμαλικάο και συνεχίζει το σερί της. Περιμένω να δούμε αρκετά γκολ.

To be continued…….

Πρώτη πρόταση

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΛΑΣ – ΛΙΝΤΣ 2

ΜΠΡΕΣΤ – ΛΙΛ 2

ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΙΝΤΕΡ 2

Δεύτερη πρόταση

ΕΒΕΡΤΟΝ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ 1

ΝΤΑΝΚΕΡΚ – ΠΑΡΙ 2

ΜΙΛΑΝ – ΒΕΡΟΝΑ 1&OVER

Τρίτη πρόταση

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ OVER

ΛΑΡΙΣΑ – ΛΑΜΙΑ 1

ΑΡΗΣ – ΑΕΚ 1

Τέταρτη πρόταση

ΛΑΤΣΙΟ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ OVER 3,5

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ OVER 3,5

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.