Επιστρ-ΟΦΗ στις νίκες μετά το… μάθημα

Metrosport Team07 Ιανουαρίου 2021

Το πάθημα έγινε μάθημα για τον ΟΦΗ που αυτή τη φορά δεν έπεσε στην… παγίδα του Παναιτωλικού και κέρδισε 2-0 τη Λαμία. Οι Κρητικοί επέστρεψαν στις νίκες, αντιμετωπίζοντας σε κάποιες στιγμές του αγώνα δυσκολίες, όμως στα σημεία ήταν καλύτεροι της Λαμίας που δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στην επιτυχία της μετά τη νίκη της επί του Άρη.

Καλύτερος, αλλά μετά το γκολ

Η Λαμία περιόρισε τον ΟΦΗ στο πρώτο ημίωρο, δημιουργώντας εκνευρισμό στο παιχνίδι των γηπεδούχων. Οι ισορροπίες άλλαξαν στο 32’ όταν σε σουτ του Μπαλογιάννη η μπάλα βρήκε στο χέρι του Αντέτζο, με τον Στάικο δύο λεπτά αργότερα να ευστοχεί από τα 9 μέτρα.

Ο ΟΦΗ άλλαξε άρδην την εικόνα και την ψυχολογία του, πιέζοντας για δεύτερο γκολ και ήταν καλύτερος της Λαμίας φτάνοντας κοντά στο 2-0 στο 39’ όταν σε κεφαλιά του Βούρου η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι του Επασί και στις καλές ευκαιρίες των Μπαλογιάννη και Στάρτζεον στο φινάλε του ημιχρόνου.

Το «κλείδωσε» στο δεύτερο

Στο δεύτερο μέρος ο ΟΦΗ έψαχνε το 2-0 που θα «σφράγιζε» τη νίκη του. Έχασε ασύλληπτη ευκαιρία στο 48’ όταν σε παράλληλη μπαλιά του Κοροβέση, ο Στάικος μόνος στην περιοχή πλάσαρε με δύναμη, όμως ο Σκόνδρας έδιωξε σωτήρια με το κεφάλι! Ο Βάντερμαν αντέδρασε σωστά για τον ΟΦΗ στα δύο σουτ του Ντέλετιτς στο 60’ και 62’, όπως και στην εκτέλεση φάουλ του Προβυδάκη, ενώ η –καλύτερη σ’ εκείνο το διάστημα- Λαμία έφτασε κοντά στο 1-1 στο 72’ σε κοντινό πλασέ του Ντέλετιτς από παράλληλη πάσα του Ρόμανιτς. Ο ΟΦΗ «κλείδωσε» τη νίκη του με τον Βαφέα, ο οποίος με την… τρίτη σκόραρε. Στο 77’ αστόχησε σε κεφαλιά, στο 84’ με γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα άουτ, όμως στο 85’ με ωραίο πλασέ με το αριστερό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Επασί, ο οποίος απέτρεψε το 3-0 σε τετ α τετ με τον Τσιλιανίδη.

ΟΦΗ: Βάτερμαν, Βούρος, Διαμαντής, Σελίμοβιτς, Ουές, Κοροβέσης, Μεγιάδο, Μπαλογιάννης (66’ Λυμπεράκης), Στάικος (75’ Βαφέας), Στάρτζεον (86’ Τσιλιανίδης), Σαρδινέρο (74’ Γρίβας).

Λαμία: Eπασί, Σκόνδρας (72’ Βλάχος), Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Προβυδάκης, Μπεχαράνο, Τζανδάρης (72’ Μπιάρνασον), Ντέλετιτς, Ρόμανιτς, Τιρόνε (46’ Καραμάνος), Αραμπούλι (76’ Βασιλακάκης).

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.