Επιστολή της Κωνσταντοπούλου για το τροχαίο στη Βουλή: «Υπάρχει σιωπή!»

Metrosport Team19 Μαρτίου 2021

Είναι πρώην πρόεδρος της Βουλής και νυν πρόεδρος του κόμματος Πλεύση Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, σχολίασε το τροχαίο που συνέβη έξω από τη Βουλή και κόστισε τη ζωή σε έναν άνθρωπο τονίζοντας ότι η σιωπή του Κοινοβουλίου είναι προβληματική. 

Συγκεκριμένα:  «Είμαι συγκλονισμένη από το ότι χάθηκε η ζωή ενός νέου ανθρώπου στην είσοδο της Βουλής και κάναμε τόσες μέρες να μάθουμε πώς συνέβη αυτό το γεγονός. Το βίντεο είναι αποκαλυπτικό, όμως αποκαλυπτική και προβληματική είναι και η σιωπή του Κοινοβουλίου. Είναι ένα ζήτημα που αφορά άμεσα το Κοινοβούλιο. Εμπλέκεται υπηρεσιακό όχημα του Κοινοβουλίου.

Επί 48 ώρες υπήρξε σιωπή και είναι προβληματικό ότι μέχρι τώρα δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση. έστειλα επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής για να υπάρχει ενεργοποίηση του Κοινοβουλίου και άμεση συλλογή και διαβίβαση όλου του υλικού και όλων των διαδικασιών και για τη διαλεύκανση της υπόθεσης. Διαφορετικά οι πολίτες αποκτούν την αίσθηση ότι οι διαδικασίες σκοντάφτουν όταν η εξουσία δεν το επιθυμεί. Έχει να κάνει με τη δημοκρατία και τη διαφάνεια. Η όποια ενημέρωση δεν προέρχεται από τη Βουλή μέχρι τώρα».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.