Επιστολή σε FIBA και Euroleague από την ΚΑΕ Άρης

Metrosport Team30 Δεκεμβρίου 2020

Η ΚΑΕ Άρης ενημέρωσε την FIBA και την Euroleague για τα όσα διαδραματίστηκαν στην αναμέτρηση των «κιτρίνων« με τον Κολοσσό, ενώ μάλιστα κοινοποίησε βίντεο με τα «εγκλήματα» των διαιτητών της αναμέτρησης.

Επιστολή προς την FIBA και την Eurolegue, εξέδωσε η ΚΑΕ Άρης, η οποία επισήμανε τα παράπονα της για την διαιτησία της αναμέτρησης με τον Κολοσσό. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ απέστειλε σήμερα (30/12) επιστολή προς τη FIBA, το Basketball Champions League και την Euroleague, ενημερώνοντας τους για τις θέσεις της σε σχέση με όσα διαδραματίστηκαν στον αγώνα με τον Χολαργό/Κολοσσό, κοινοποιώντας και το video με τα λάθη των διαιτητών, που αναρτήθηκε στο επίσημο κανάλι της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ στο Youtube και στους επίσημους λογαριασμούς της στα social media».

*Ο Άρης συνέχισε σήμερα (30/12) με μια απογευματινή προπόνηση στο «Nick Galis Hall» την προετοιμασία του, ενόψει του εκτός έδρας παιχνιδιού με τον Ιωνικό (03/01, 15:00, ΕΡΤFLIX), για τη 10η αγωνιστική της Stoiximan Basket League. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Milan Milosevic και ο Vladimir Dragicevic, εξαιτίας των προβλημάτων, που αντιμετωπίζουν, ενώ αμφότεροι συνεχίζουν τις θεραπείες. Το σημερινό (30/12) πρόγραμμα ξεκίνησε με το απαραίτητο για τα μέλη της ομάδας, τεστ κορωνοϊού. 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.