Ιφαντίνο σε Μπαλτάκο: «Ευχαριστώ για την συμβολή σας στην ανάπτυξη του Ελληνικού ποδοσφαίρου»

Metrosport Team01 Ιουνίου 2023

Με την επίσημη λήξη της ποδοσφαιρικής αγωνιστικής δράσης στην Ελλάδα, ο Τζίανι Ιφαντίνο αποφάσισε να έρθει σε επικοινωνία με τον Τάκη Μπαλτάκο και να τον συγχαρεί για την ομαλή διεξαγωγή του ελληνικού πρωταθλήματος. Παράλληλα, έδωσε τα συγχαρητήρια του και στην ΑΕΚ για την κατάκτηση των τροπαίων.

Μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της FIFA συνεχάρη τον πρόεδρο της ΕΠΟ για την ολοκλήρωση της Super League 1 και την σκληρή δουλειά που ο ίδιος κατέβαλε για να επιτευχθεί με επιτυχία κάτι τέτοιο. Φυσικά, δεν ξέχασε να δώσει τα συγχαρητήριά του και στην ομάδα της ΑΕΚ.

Διαβάστε αναλυτικά την επιστολή του προέδρου της FIFA, Τζιάνι Ιφαντίνο προς τον Παναγιώτη Μπαλτάκο: « Αγαπητέ Πρόεδρε,

Με μεγάλη χαρά μου συγχαίρω την ΠΑΕ ΑΕΚ για τη στέψη της ως πρωταθλήτριας Ελλάδος για την αγωνιστική περίοδο 2022-23.

Η κατάκτηση αυτή δεν θα μπορούσε να έχει γίνει πραγματικότητα χωρίς τη σκληρή δουλειά, το πάθος και την αφοσίωση όλης της ομάδας, όλοι δε στην ΠΑΕ μπορούν να είναι πολύ υπερήφανοι. Σας παρακαλώ να μεταφέρετε τα συγχαρητήριά μου σε όλους τους συντελεστές αυτού του σπουδαίου επιτεύγματος.

Εκ μέρους του συνόλου της ποδοσφαιρικής κοινότητας, δράττομαι της ευκαιρίας να ευχαριστήσω εσάς και την Ομοσπονδία για τη συμβολή σας στην ανάπτυξη και την ευμάρεια του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Ανυπομονώ να σας ξαναδώ σύντομα.

Μετά τιμής,

Τζιάνι Ινφαντίνο


Δείτε την πρωτότυπη επιστολή του κ. Τζιάνι Ινφαντίνο:


    Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

    Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook



    Προτείνουμε
    This page might use cookies if your analytics vendor requires them.