Επιστολή διαμαρτυρίας Ολυμπιακού σε ΕΠΟ και απειλές για δικαστήρια

Metrosport Team05 Ιουνίου 2020

 Επιστολή διαμαρτυρία στην ΕΠΟ και στον Βαγγέλη Γραμμένο απέστειλε ο Ολυμπιακός με αφορμή την ημερομηνία λήξης της αγωνιστικής περιόδου και το παιχνίδι με τη Γουλβς για το Europa League. 

Σύμφωνα με την εισήγηση της ομοσπονδίας το φινάλε της φετινής περιόδου θα είναι στις 31/7 όταν και θα ολοκληρωθούν τα επίσημα παιχνίδια του πρωταθλήματος και του κυπέλλου. Κάτι που σύμφωνα με τους «ερυθρολεύκους» δημιουργεί πρόβλημα στο σύλλογο ενόψει της ρεβάνς με την αγγλική ομάδα που θα γίνει τον Αύγουστο καθώς στερεί από το δυναμικό τους σημαντικούς παίκτες  καθώς τα συμβόλαια του λήγουν. 

Όπως τονίζουν οι Πειραιώτες εάν η εισήγηση της ΕΠΟ οριστικοποιηθεί, κόντρα στην πρόταση της Super League, τότε επί της ουσίας η Ομοσπονδία θα «αποφασίσει» να «κοπούν» από τη ρεβάνς με τη Γουλβς τέσσερις ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην ευρωπαϊκή λίστα της ομάδας, οι οποίοι είναι οι Ομάρ Ελαμπντελαουί, Μπρούνο Γκασπάρ, Βασίλης Τοροσίδης και Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Επιπλέον, η ανακοίνωση αναφέρει  ότι η αιτιολογία της ΕΠΟ για μια τέτοια πιθανή απόφαση, δηλαδή το πιθανό μπλέξιμο με τις ημερομηνίες της επόμενης μεταγραφικής περιόδου, είναι «δόλια», αφού κατηγορεί την Ομοσπονδία ότι... αγνοεί τις εισηγήσεις της FIFA λόγω κορωνοϊού που ουσιαστικά αναστέλλει την εφαρμογή υποχρεωτικών διατάξεων από τις εγχώριες Ομοσπονδίες ως προς την έναρξη και την λήξη των μεταγραφικών περιόδων.

Τέλος, η επιστολή καταλήγει ότι σε περίπτωση που η ΕΠΟ αποφασίσει να τελειώσει η σεζόν στις 31/7 τότε θα αρχίσει νέος κύκλος δικαστικών αντιπαραθέσεων. 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.