Επίσημο: Ο Τούχελ στη Μπάγερν - «Το DNA της ομάδας είναι ταυτισμένο με τη νίκη»

Metrosport Team25 Μαρτίου 2023

Η Μπάγερν Μονάχου μπήκε επίσημα στην εποχή του Τόμας Τούχελ, με τον Γερμανό τεχνικό να επιστρέφει στους πάγκους, αναλαμβάνοντας τα ηνία των Βαυαρών, οι οποίοι χθες (24/3) ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας με τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν.

Ο Τούχελ υπέγραψε μέχρι το καλοκαίρι του 2025 με τη γερμανική ομάδα και στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε πως η Μπάγερν μπορεί φέτος να διεκδικήσει και τους τρεις τίτλους της σεζόν: «Οι ευθύνες είναι ξεκάθαρες και δεν υπάρχει απολύτως καμία παρανόηση. Το ρόστερ που συγκέντρωσε η Μπάγερν είναι μια από τις πιο ταλαντούχες και καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Μπορείς να διεκδικήσεις όλους τους τίτλους με αυτήν την ομάδα. Αυτό με βάζει υπό πίεση, αλλά στην Μπάγερν έχει σημασία να κατακτήσουμε όλους τους τίτλους. Είμαστε εδώ για να κατακτήσουμε όλους τους τίτλους».

«Είναι ένας από τους καλύτερους συλλόγους στον κόσμο. Το DNA του είναι ταυτισμένο με τη νίκη» είπε μεταξύ άλλων ο 49χρονος τεχνικός κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, για την παρουσίασή του.

Μάλιστα, ο Τούχελ θα πέσει κατευθείαν στα βαθιά καθώς ακολουθούν δύο πολύ κρίσιμα παιχνίδια, εκείνο με τη Ντόρτμουντ (1/4)και αυτό με τη Μάντσεστερ Σίτι για τα προημιτελικά του Champions League (11/4): «Θα ήθελα να έχω λίγες περισσότερες προπονήσεις, αλλά δεν έχω υπερβολικά πολλές, κοιτώντας το πρόγραμμα και τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες αυτής της εβδομάδας».

Για τον Τόμας Τούχελ μίλησε ο διευθύνων σύμβουλος της Μπάγερν Μονάχου, Όλιβερ Καν, λέγοντας: «Οδήγησε την Παρί Σεν Ζερμέν στον τελικό του Champions League (σ.σ. το 2020), στην Τσέλσι ήταν επιτυχημένος από την αρχή, κατέκτησε το Champions League (σ.σ. το 2021). Αυτό είναι ένα εντυπωσιακό βιογραφικό. Αυτό δείχνει εξέλιξη, επομένως είμαστε ενθουσιασμένοι που ο Τόμας Τούχελ είναι τώρα ο προπονητής μας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.