Επίσημο: Ο Πογκμπά επέστρεψε στη Γιουβέντους

Metrosport Team11 Ιουλίου 2022

Η επιστροφή του Πολ Πογκμπά στη Γιουβέντους είναι και πλέον επίσημη, με τη "βέκια σινιόρα" να ανακοινώνει το Γάλλο μέσο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, με το συμβόλαιο να κυμαίνεται περίπου στα 8 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Το 2016 η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε δαπανήσει 105 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει από τη Γιούβε και μετά από μια εξαετία ο Πογκμπά επιστρέφει στους Ιταλούς ως ελεύθερος. Σε  232 συμμετοχές με τους "κόκκινους διάβολους" είχε 39 γκολ και 51 ασίστ.

«Κάθε φορά που χωρίζουν οι δρόμοι κάποιων που έχουν μοιραστεί μια έντονη περιπέτεια, πάντα υπάρχει η ελπίδα να ξαναβρεθούν αργά ή γρήγορα. Και αυτό συνέβη και με τον Πολ. Αν και χώρισαν οι δρόμοι μας δεν ξεχάσαμε ποτέ ο ένας τον άλλο και το κάλεσμα οδήγησε ξανά στην επιστροφή στο σπίτι. Ο Πολ είναι ξανά στο Τορίνο. Έφυγε παιδί και επέστρεψε ως άνδρας και ως Πρωταθλητής. Αυτό που δεν άλλαξε είναι η επιθυμία για να γράψει σελίδες ιστορίας γι' ακόμα μια φορά. Ο Πογκμπά είναι ξανά εδώ και δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο χαρούμενος γι' αυτό», αναφέρει η ανακοίνωση της Γιουβέντους για τον Πολ Πογκμπά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.