Επίσημο: Αναβλήθηκε για την Τετάρτη το μπαράζ Ξάνθη-Απόλλων

Metrosport Team22 Αυγούστου 2020

Το κρούσμα κορωνοϊού που εμφανίστηκε στην ομάδα της Ξάνθης οδήγησε σε αναβολή τον προγραμματισμένο για απόψε (20:00), αγώνα-μπαράζ με τον Απόλλωνα. Η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, πήρε την απόφαση αναβολής και διεξαγωγής του την Τετάρτη.

Η ανακοίνωση ανέφερε: «Με απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ο πρώτος αγώνας μπαράζ μεταξύ Α.Ο. Ξάνθης και Απόλλωνα Σμύρνης για την άνοδο/παραμονή στη Super League 1 αναβάλλεται για την προσεχή Τετάρτη 26 Αυγούστου και ώρα 20.00, καθώς-όπως έγινε γνωστό από τον Α.Ο. Ξάνθης- βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό δείγμα μέλους της αποστολής της ομάδας».


Ξάνθη: 48ωρη καραντίνα


Η ΠΑΕ Ξάνθη ανακοίνωσε ότι τα μέλη της αποστολής της, είναι ήδη σε καραντίνα.

«Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης ανακοινώνει ότι βρέθηκε θετικό κρούσμα κορονοϊού μετά τα τεστ στα οποία υποβλήθηκε το ποδοσφαιρικό τμήμα. Ήδη τα μέλη της ομάδας που απαρτίζουν την αποστολή τέθηκαν σε 48ωρη καραντίνα και θα υποβάλλονται σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ που βρίσκεται στην Ξάνθη, ακολουθώντας τη διαδικασία σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο».


Απόλλων Σμύρνης: «Το μαρτύριο δεν έχει τέλος»

Λίγο μετά την ανακοίνωση της απόφασης, εξέδωσε ανακοίνωση ο Απόλλων Σμύρνης χωρίς να κρύψει την απογοήτευση του για την παράταση του μαρτυρίου του.

«Λανθασμένοι χειρισμοί τρίτων και ο Απόλλων Σμύρνης εν μέσω κορονοϊού, μέσα στο κατακαλόκαιρο να γυρνά την Ελλάδα για να παίξει, μετά από τόσους μήνες αγωνιστικής απραξίας, μπαράζ.

Στο φινάλε μια καταστροφικής χρονιάς και ταυτόχρονα λίγο πριν από την έναρξη μιας σεζόν που κάποιοι καταστρέφουν ήδη.

Μια σεζόν που έρχεται για την ομάδα μας, χωρίς να γνωρίζει σε ποια κατηγορία θα παίζει. Μια σεζόν που αν μας βρει στη Super League 1, θα μας βρει χωρίς να υπάρχει επαρκής χρόνος προετοιμασίας και χωρίς να υπάρχει επαρκής μεταγραφική περίοδος. Σκεφτείτε ότι θα έχουμε μόλις δώδεκα ημέρες για την έναρξη του πρωταθλήματος. Αν αυτό μπορεί να θεωρήσει κάποιος ότι είναι εφικτό, θα πρέπει να του απονείμουμε όσκαρ… ευρεσιτεχνίας.

Με τους ποδοσφαιριστές μας να φτάνουν με το πούλμαν της ομάδας στην Καβάλα για το μπαράζ στην Ξάνθη. Να αναγκάζονται να επιστρέψουν στην Αθήνα και να ετοιμάζονται να αναχωρήσουν και πάλι με τον ίδιο προορισμό.

Ένα μαρτύριο που βιώνει εδώ και μήνες η ομάδα μας και οι ποδοσφαιριστές μας. Δυστυχώς δεν υπάρχει κανείς να βάλει τέλος σε αυτό».


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.