Επίσημη πρόταση του Παναθηναϊκού για Λινγκρ

Metrosport Team16 Ιανουαρίου 2023

Σύμφωνα με δημοσιεύματα απο την Τσεχία, οι «πράσινοι» έχουν καταθέσει πρόταση στη Σλάβια Πράγας για την απόκτηση του 24χρονου διεθνούς μεσοεπιθετικού, Όντρεϊ Λινγκρ.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την μεσοεπιθετική του γραμμή, με τους Τσέχους να αναφέρουν πως έχει γίνει πρόταση στη Σλάβια Πράγας, για τον Όντρεϊ Λινγκρ. Ο Λινγκρ έχει σημειώσει φέτος 10 γκολ και 7 ασίστ σε 26 συμμετοχές, μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως επιτελικός μέσος όσο και ως εξτρέμ και έχει 5 συμμετοχές με τη φανέλα της Εθνικής Τσεχίας.

Το δημοσίευμα αναφέρει τα εξής:
«Ο Λινγκρ είναι ένας από τους τέσσερις παίκτες για τους οποίους μίλησε ο προπονητής της Σλάβια, παίκτες για τους οποίους υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για αυτούς από το εξωτερικό. Επίσημη πρόταση από τον ελληνικό σύλλογο, Παναθηναϊκό, έφτασε για Λινγκρ! Είναι διατεθειμένος να βάλει στο τραπέζι σχεδόν τρία εκατομμύρια ευρώ. Τίποτα που θα έβαζε τη διοίκηση του συλλόγου σε αναμμένα κάρβουνα. Το ποσό που εικάζεται, δηλαδή περίπου τρία εκατομμύρια ευρώ, σίγουρα δεν έχει ζαλίσει ακόμη σε καμία περίπτωση την ερυθρόλευκη ομάδα. Δεν θέλουν να πουλήσουν αυτή τη στιγμή».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.