Επιστροφή Δεληζήση στον Άρη! «Εδώ είναι το σπίτι και η καρδιά μου»

Γιώργος Στράντζαλης14 Σεπτεμβρίου 2023

Την κιτρινόμαυρη φανέλα θα φορέσει και πάλι ο Γιώργος Δεληζήσης, Οι δύο πλευρές ήρθαν πριν από λίγο σε συμφωνία. 


Σε λίγο αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα ότι ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός επιστρέφει στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Ο Δεληζήσης θα υπογράψει ως το τέλος της τρέχουσας σεζόν, η οποία θα θα είναι και η τελευταία του στο ποδόσφαιρο καθώς έχει αποφασίσει να “κρεμάσει” τα παπούτσια του. Το πιθανότερο είναι στη συνέχεια να παραμείνει στην ομάδα αναλαμβάνοντας διαφορετικό πόστο, το οποίο θα αποφασιστεί σε συνεργασία με τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Η επιστροφή του έμπειρου αμυντικού και αρχηγού της ομάδας τα προηγούμενα χρόνια ήταν επιθυμία και του ίδιου και του Αρη η οποία εκπληρώθηκε σήμερα με την επικύρωση της συμφωνίας τους.


«Η τελευταία μου επιθυμία σαν ποδοσφαιριστής ήταν να κλείσω την καριέρα μου στον Άρη. Εδώ είναι το σπίτι μου, εδώ είναι η καρδιά μου! Μου φτάνει να παίξω έστω για ένα λεπτό ξανά στο Χαριλάου μπροστά στους φιλάθλους μας, να νιώσω αυτό το μοναδικό συναίσθημα. Αυτός ήταν ο λόγος που ήθελα να γυρίσω σαν ποδοσφαιριστής. Να κλείσω εδώ την καριέρα μου», ανέφερε αρχικά ο 35χρονος αμυντικός μετά το comeback του για να προσθέσει:

«Από τη στιγμή που με ήθελαν ο πρόεδρος και ο προπονητής και ο κόσμος όλα ήταν εύκολα. Ευχαριστώ τόσο τον κ. Καρυπίδη όσο και τον κ. Μάντζιο που μου επιτρέπουν να εκπληρωθεί η τελευταία μου επιθυμία. Νιώθω σαν να μην έφυγα ποτέ».

Κλείνοντας, ο έμπειρος άσος των «κιτρινόμαυρων» δήλωσε:

«Μετά το τέλος της σεζόν θα μιλήσω με τον πρόεδρο γιατί θέλω να μείνω στην οικογένεια του Άρη και να βοηθήσω από οποιοδήποτε πόστο μου ζητηθεί. Από ‘κει και πέρα, θα δουλέψω σκληρά για να βοηθήσω φέτος την ομάδα με όλες τις δυνάμεις μου. Νιώθω πολύ καλά, ξέρω καλά την ομάδα και τα αποδυτήρια και θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω με κάθε τρόπο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.