Επιμονή Σαββίδη για νέα Τούμπα – προπονητικό

Metrosport Team15 Απριλίου 2020

Δεν θέλει να χαθεί καθόλου χρόνος για την νέα Τούμπα και το νέο αθλητικό κέντρο που θέλει να δημιουργήσει ο Ιβάν Σαββίδης. Παρά τους περιορισμούς που υπάρχουν λόγω της πανδημίας και το γεγονός πως όλες οι υπηρεσίες υπολειτουργούν, ο μεγαλομέτοχος ζητά από τους επιτελείς του να μην σταματήσουν ούτε λεπτό τον προγραμματισμό που έχουν αποφασίσει να πορευτούν.

Μάλιστα σε τηλεδιάσκεψη που είχε με τους Μάκη Γκαγκάτση – Μαρία Γκονταρόβα και Κυριάκο Κυριάκο, ζήτησε από τους στενούς του συνεργάτες να επικρατήσει εγρήγορση σε όλα τα μέτωπα, να ενισχυθούν οι «δεσμοί» με τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας και κάθε ημέρα να καταγράφονται οι εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα.

 Επί της ουσίας ο Σαββίδης ζητά καταγραφή όλων των δεδομένων, όλες οι κινήσεις να γίνουν προσεκτικά και παράλληλα να σταλεί το μήνυμα σε όλους τους αρμόδιους φορείς πως ο ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε επενδύσεις, πατά την οικονομική κρίση που θα ακολουθήσει της πανδημίας. Και σε αυτή την διαπίστωσή του είναι απόλυτα σύμφωνοι και οι στενοί του συνεργάτες.

Σύμφωνα μάλιστα με την ενημέρωση της ΠΑΕ: «Η σύσκεψη που έγινε με Γκαγκάτση-Γκοντσάρεβα- Κυριάκο αφορούσε αφενός τις εξελίξεις στο προπονητικό και το γήπεδο και αφετέρου τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν ώστε μέσω των μέσων του ο ΠΑΟΚ να ενισχύσει το δέσιμο με τον κόσμο του. Ο κ. Σαββίδης ζήτησε επίμονα να μη χάνεται ούτε μια μέρα στο σχεδιασμό και καθημερινά να καταγράφονται οι εξελίξεις».

Ο Λέο Μάτος, ο Βιεϊρίνια και επαφές με τους αρχηγούς

Μετά την τηλεδιάσκεψη που είχε με τον Βιεϊρίνια και όσα του είπε για την συνέχιση της συνεργασίας τους αλλά και την εικόνα που του μετέφερε για το αγωνιστικό τμήμα, ο Σαββίδης ενημέρωσε τους συνεργάτες του πως θα συζητήσει και με άλλους παίκτες της ομάδας. Προτεραιότητα αποτελούν οι αρχηγοί, για να τηρηθεί στο ακέραιο η ιεραρχία, την οποία όλοι πρέπει να σεβαστούν. 

Μάλιστα ο Λέο Μάτος για τον οποίο είχαμε αναφέρει αναλυτικά πως θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ, θα είναι ένας από τους παίκτες που θα μιλήσουν αναλυτικά με τον Ιβάν Σαββίδη. Τόσο για την ομάδα, τους στόχους που υπάρχουν εφόσον γίνουν τελικά οι αγώνες, όσο και για την συνεργασία τους. Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν στελέχη του Δικεφάλου: «Ανάλογη συζήτηση θα γίνει με όλους τους αρχηγούς και με το σύνολο των ποδοσφαιριστών».

«Προέχουν οι στρατηγικοί στόχοι»

Ο Σαββίδης προέταξε στους συνεργάτες του, την ολοκλήρωση του σχεδιασμού σε όλους τους τομείς, έτσι όπως αυτός καθορίζεται στις συζητήσεις τους: «Οι στρατηγικοί στόχοι που τέθηκαν για το διάστημα που δεν υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα είναι να διατηρήσουμε και να ενισχύσουμε τους οικογενειακούς δεσμούς ανάμεσα στην ομάδα και τον κόσμο μέσω των σύγχρονων μορφών επικοινωνίας και να ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός για τις εγκαταστάσεις ως το τέλος της καραντίνας».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.