Επιμονή Μπότο και σωστές κινήσεις οδήγησαν στο deal με τον Νάρεϊ

Metrosport Team16 Ιουλίου 2022

Ο Κάλεντ Νάρεϊ είναι εδώ. Από χθες νωρίς το μεσημέρι. Ο παίκτης που χαρακτηρίστηκε επί ένα μήνα τουλάχιστον ως βασική προτεραιότητα του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης, ήρθε στην Τούμπα για να βάλει τη δική του “πινελιά” στη νέα προσπάθεια.

Θα μπορούσε ο ΠΑΟΚ να στραφεί σε άλλη λύση. Θα μπορούσε, όταν η διοίκηση της Φορτούνα Ντίσελντορφ και ο αθλητικός διευθυντής Κλάους Άλοφς δεν ενέδιδαν στην αρχική οικονομική πρόταση του ΠΑΟΚ (άγγιζε το ένα εκατομμύριο ευρώ), να αξιολογήσει άλλη περίπτωση ακραίου επιθετικού. Δεν το έκανε. Γιατί; Η απάντηση είναι απλή: Ο Ζοσέ Μπότο από την πρώτη στιγμή έλεγε: “Ο Νάρεϊ είναι παίκτης πρώτης επιλογής. Αυτόν θέλουμε για την ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης”. Και όντως το εννοούσε.

Ο Νάρεϊ βρίσκεται λοιπόν από χθες στη Θεσσαλονίκη. Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής συνοδευόταν από τον εκπρόσωπό του. Ήταν χαμογελαστός, απέφυγε να κάνει δηλώσεις, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο της ΠΑΕ και κατευθύνθηκε στο ξενοδοχείο για να ξεκουραστεί. Η συμφωνία ήταν δεδομένη. Ο παίκτης έχει συμφωνήσει σε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών, όπως είχαν γράψει πρό ημερών και γερμανικά μέσα ενημέρωσης.

Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με τη διοίκηση της Φορτούνα για την απόκτηση των δικαιωμάτων του καλύτερου παίκτη της δεύτερης κατηγορίας του γερμανικού Πρωταθλήματος. Θα καταβάλει τμηματικά (σε δόσεις) ένα ποσό που αγγίζει το 1,5 εκατ. Ευρώ, ενώ στη Φορτούνα θα δοθεί και ένα μπόνους συμμετοχών που αγγίζει τις 250.000 ευρώ.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι μετά τη γνωστοποίηση της παρουσίας του Νάρεϊ στη Θεσσαλονίκη, η Φορτούνα επιβεβαίωσε και επίσημα τη συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για τη μεταγραφή του. Μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα τους στα social media έγραψαν: «Ο Κάλεντ Νάρεϊ έμεινε ελεύθερος για τις τελικές διαπραγματεύσεις με τον νέο του σύλλογο. Έχει επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων».

Ο Νάρεϊ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πέτυχε 8 γκολ και μοίρασε 15 ασίστ, σε ένα απαιτητικό Πρωτάθλημα. Αυτές οι επιδόσεις του δεν πέρασαν απαρατήρητες από τον Μπότο που έκανε τις κατάλληλες κινήσεις για να τον φέρει στην Τούμπα.

Σημαντικό ρόλο έπαιξε η αποφασιστικότητα του Ιβάν Σαββίδη. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ έδωσε εντολή να αυξηθεί η προσφορά στη Φορτούνα και με το 1,5 εκατ. ευρώ συν τα μπόνους ο Δικέφαλος έκανε δικό του έναν παίκτη που έρχεται για να προσφέρει ουσία και θέαμα στο παιχνίδι της ομάδας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.