Επιμονή Άρη για Μέγερι, αναμονή για Χατζισαφί

Μάνος Χατζάκης28 Αυγούστου 2020

Καλά κρατεί η αναζήτηση για τον τερματοφύλακα, ο οποίος θα πλαισιώσει τον Χουλιάν Κουέστα. Οι άνθρωποι του Άρη, τις τελευταίες ώρες, στρέφονται και πάλι στην περίπτωση του Μπάλας Μέγερι, ενώ στην Αλκμήνης περιμένουν και τον Εσάν Χατζισαφί, ο οποίος έχει υποχρεώσεις με την Τρακτόρ.  

Ο Μπάλας Μέγερι δεν έφυγε ποτέ από το μυαλό των “κιτρινόμαυρων”, παρά το γεγονός πως το ενδιαφέρον είχε έντονα... σκαμπανεβάσματα το προηγούμενο διάστημα. Ο πρώην τερματοφύλακας του Ατρομήτου δεν βιάζεται, όπως φαίνεται να μεταπηδήσει, στην Γκιοζτέπεσπορ, καθώς προτιμά να μείνει στην Ελλάδα. Και από τη στιγμή, που έχει... συμπάθειες εντός Άρη, τότε ίσως να μην αργεί και πολύ το τελικό ντιλ.  

Ο βασικότερος λόγος της επιμονής των Θεσσαλονικέων είναι ο Αλέκος Ράντος, ο οποίος θεωρεί ότι είναι ο καταλληλότερος, για να πλαισιώσει τον Κουέστα. Ο προπονητής τερματοφυλάκων του Άρη ήταν ο εκείνος, που πρότεινε τον Μέγερι και, το προηγούμενο διάστημα, δεν σταμάτησε να... υπενθυμίζει την περίπτωσή του, απορρίπτοντας παράλληλα άλλες περιπτώσεις για τα γκολπόστ. 

Ετσι, από τη στιγμή που αναζητείται ακόμη πορτιέρε, δεν αποκλείεται να γίνουν άμεσα οι τελικές συζητήσεις με τον Μαγυάρο και να έρθει σύντομα στη Θεσσαλονίκη. Από εκεί και πέρα, ενεργό είναι το ενδιαφέρον και για τον Χατζισαφί, ο οποίος δεν είναι η μοναδική επιλογή, για το αριστερό (και όχι μόνο) άκρο της άμυνας. Ο Ιρανός έχει ακόμη υποχρεώσεις με την Τρακτόρ, ωστόσο στην Αλκμήνης δείχνουν διατεθειμένοι να τον περιμένουν και να προχωρήσουν σε επίτευξη συμφωνίας.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.