Επιμένουν οι Τούρκοι, νέα δημοσιεύματα για Γαλατασαράι - Εσίτι

Metrosport Team30 Δεκεμβρίου 2020

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΜΑΡΙΟΣ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ

Ο Άντερσον Εσίτι φαίνεται πως είναι ο «εκλεκτός» των ανθρώπων της Γαλατασαράι για να καλύψει το κενό στον χώρο του κέντρου των Τούρκων, καθώς σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα από την γειτονική χώρα, ο Νιγηριανός μέσος του ΠΑΟΚ φαίνεται πως απασχολεί και μάλιστα σοβαρά τους ιθύνοντες της «Τζιμ-Μπομ».

Η Γαλατασαράι αντιμετωπίζει μεγάλο θέμα στο χώρο του άξονα, καθώς ο Ετέμπο, ο οποίος αποκτήθηκε «μετά βαϊών και κλάδων», δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα, και όπως φαίνεται είναι πολύ κοντά στην έξοδο. 

Κάπου εκεί, προκύπτει το όνομα του Άντερσον Εσίτι για τους Τούρκους, οι οποίοι βλέπουν στο πρόσωπο του Νιγηριανού αμυντικού μέσου του ΠΑΟΚ, τον τέλειο αντικαταστάτη για να καλύψει τη φυγή του Ετέμπο. Να θυμίσουμε πως, και οι δύο παίκτες ανήκουν στο ίδιο γραφείο μάνατζερ.

O Εσίτι, έχει συμβόλαιο με τον «δικέφαλο» μέχρι το 2023, όμως δεν έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις με τις μέχρι στιγμής συμμετοχές του, γι'αυτό άλλωστε μια πρόταση από ομάδα του εξωτερικού, έστω και με την μορφή δανεισμού, δεν θα άφηνε καθόλου αδιάφορους τους ιθύνοντες του συλλόγου.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.