Επιμένουν οι Ισπανοί… αλλά και ο Αρης

Χάρης Εμμανουηλίδης16 Ιουλίου 2022

Το προφανές της ιστορίας είναι ότι εξελίσσεται ένα διαπραγματευτικό παιχνίδι όπου κάθε πλευρά επιδιώκει τη διασφάλιση των συμφερόντων της καθώς οι πληροφορίες που αναδεύονται από την Ισπανία είναι πλήρως αντίθετες σε σχέση με αυτές που διαρρέουν από τον Αρη και αφορούν την προσπάθεια απόκτησης του Μανού Γκαρθία.

Ασφαλείς πληροφορίες της «Μ» αναφέρουν ότι εδώ και τουλάχιστον πέντε ημέρες, οι «κίτρινοι» έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον 24χρονο μέσο και μάλιστα οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι θα υπογράψει πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας. Τα ισπανικά media ισχυρίζονται το ακριβώς αντίθετο τονίζοντας ότι ο Μανού Γκαρθία απέρριψε πρόταση του Αρη και μάλιστα υποστηρίζουν ότι ο ατζέντηδές του βρίσκονται σε διαδικασία αναζήτησης άλλης ομάδας, έχοντας προτάξει την περίπτωση της Ελτσε. Βέβαια, αυτό το σενάριο θα είχε μεγαλύτερη βάση αν δεν είχε περάσει η 15η του Ιούλη, ημερομηνία έως την οποία ο παίκτης είχε… στρωμένο μονοπάτι εξόδου από τη Σπόρτιγκ Χιχόν δίχως μάλιστα να χρειάζεται η συγκατάθεση της τελευταίας.

Συνεχίζουμε… Πληροφορίες της «Μ» αναφέρουν ότι η ισπανική ομάδα προσπάθησε να ανεβάσει το ποσό της αγοράς των δικαιωμάτων του παίκτη, κυρίως όμως αρνήθηκε την πρόταση του Αρη ως προς το διάστημα αλλά και τον αριθμό των δόσεων καταβολής των χρημάτων. Αναφέρουν επίσης ότι ζήτησε να της καταβληθεί 1.000.000 ευρώ με τις υπογραφές και αποπληρωμή σε βάθος τριμηνίας. Οι Ισπανοί έχουν άλλη πληροφόρηση τονίζοντας ότι δεν υπήρξε συμφωνία σε κανένα μέρος. Δεν ισχύει.

Η ουσία είναι ότι ο Μανού Γκαρθία και χθες ήταν κανονικά στο αθλητικό κέντρο προετοιμασίας της Σπόρτιγκ Χιχόν, έκανε προπόνηση και μάλιστα βρέθηκε στην εκδήλωση που ακολούθησε με την παρουσίαση της φανέλας της ισπανικής ομάδας. Ο Ισπανός θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον Αρη και να τιμήσει τη συμφωνία που έχει κάνει σε προφορικό επίπεδο, αλλά περιμένει τη Σπόρτιγκ Χιχόν. Ενδεχομένως η πλευρά του (όχι ο ίδιος) να πιέσει προς αυτήν την κατεύθυνση καθώς ο Αρης ήθελε να είχε «τελειώσει» το θέμα μέχρι χθες για να δηλωθεί μάλιστα και στην ευρωπαϊκή λίστα, κυρίως όμως για να μπει στην ομάδα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.