Κυλώνης: Επιλογές από Ευρώπη και Βραζιλία

Θανάσης Κυλώνης09 Οκτωβρίου 2021

Τούρκοι και Τσέχοι κόλλησαν χθες στο Χ, στράφι πήγε το over της Σολέ στη Γ’ Γαλλίας. Τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην ευρωπαϊκή ζώνη συνεχίζονται σήμερα, αύριο οι Εθνικές ομάδες της Ευρώπης έχουν ρεπό, ξαναπαίζουν Δευτέρα-Τρίτη και η προκριματική φάση των ομίλων ολοκληρώνεται το Νοέμβριο.

Η δική μας ομάδα παίζει τα ρέστα της το απόγευμα στη Γεωργία, αφού μόνο με νίκη θα παραμείνει σε απόσταση βολής από την 2η Σουηδία, την οποία αντιμετωπίζει την Τρίτη, και πάλι εκτός έδρας. Οι Γεωργιανοί είναι τελευταίοι στον όμιλο και δεν έχουν ελπίδες πρόκρισης, καμία Εθνική ομάδα όμως δεν μπορεί να χαρακτηριστεί αδιάφορη βαθμολογικά. Στο 2.30 περίπου το διπλό και το g/g, προτιμώ το δεύτερο, αφού σε απόδοση φαβορί και με τις απουσίες που έχουμε μεσοαμυντικά (μεγάλο το κενό του Ζέκα στα χαφ), δεν πάει εύκολα το χέρι μου στη νίκη μας. Θυμίζω ότι τα 7/8 τελευταία ματς της Εθνικής μας είχαν γκολ και από τις δύο πλευρές, ένα εξ αυτών και το εντός έδρας 1-1 με τους Γεωργιανούς το Μάρτιο.

Την ίδια ώρα οι Σουηδοί υποδέχονται τους Κοσοβάρους, δύσκολα θα αφήσουν βαθμούς. Εντός έδρας είναι πολύ δυνατοί, κέρδισαν και τους Ισπανούς, χωρίς τον Ζλάταν, που θα λείψει και τώρα (χάνει και το ματς της Τρίτης με την Ελλάδα). Τα 5 τελευταία τους παιχνίδια ήταν g/g και over, κρατάω τον άσο μαζί με over στο 2.00+.

Πιθανό και το διπλό της Βουλγαρίας στη Λιθουανία, αποδεκτό το 2.10 όπου κινείται με βάση την τρέχουσα δυναμική τους. Αλλαξαν προπονητή οι Βούλγαροι και έδειξαν να «ξυπνάνε» στα ματς του Σεπτέμβη, πήραν 1-1 μέσα στην Ιταλία, νίκησαν 1-0 την σημερινή τους αντίπαλο, αλλά και 4-1 τη Γεωργία σε φιλικό. Την ίδια ώρα οι Λιθουανοί έρχονται από 9 διαδοχικές ήττες σε επίσημα και φιλικά σκοράροντας με το… σταγονόμετρο. Το διπλό μαζί με under 3,5 ανεβαίνει στο 2.40, δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ.

Προκλητικό το 3.00+ στο g/g του Μολδαβία-Δανία, νομοτελειακά πλησιάζει η ώρα που θα δεχτούν οι Δανοί το πρώτο τους γκολ στον όμιλο. Είναι η μοναδική ομάδα στα προκριματικά που κρατά ανέπαφη την εστία της (22-0), το θέμα είναι ότι οι Μολδαβοί σκοράρουν πολύ δύσκολα.

Κράτησα και δυο επιλογές από το πρωτάθλημα Βραζιλίας, την κόντρα των δυο φιναλίστ του Κόπα Λιμπερταδόρες, Φλαμένγκο και Παλμέιρας, οι οποίες είναι αποδεκατισμένες λόγω Εθνικών ομάδων και κουρασμένες από το εξοντωτικό πρόγραμμα του τελευταίου μήνα, με συνεχή παιχνίδια και μακρινά ταξίδια. Δέκα συνολικά απόντες έχει η «Φλα» που παίζει στην ισχυρή Φορταλέζα, εφτά η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα που υποδέχεται την 2η καλύτερη εκτός έδρας ομάδα του πρωταθλήματος, τη Μπραγκαντίνο. Μιλάμε για σημεία του 3.00 και 4.30 αντίστοιχα, οπότε σηκώνουν και κάλυψη.

Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε, τα λέμε και ραδιοφωνικά, 16.00-19.00 στο Metropolis 95,5. Καλό ΣΚ…

ΠΠΚ
ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 2 & Under 3,5
ΓΕΩΡΓΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ G/G
ΣΟΥΗΔΙΑ – ΚΟΣΟΒΟ 1 & Over

ΒΡΑΖΙΛΙΑ

ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ – ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ 1 DNB
ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ – ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ 2 DNB

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.