Επικυρώθηκε η βαθμολογία - Tι σημαίνει αυτό για τον ΠΑΟΚ

Χάρης Δημαράς27 Ιουλίου 2020

Η επίσημη επανενεργοποίηση του Αχιλλέα Μπέου στα ποδοσφαιρικά κοινά με την τυπική ανάληψη της προεδρίας του ΝΠΣ Βόλου προ ημερών, σημαίνει και την παρουσία του στις συνεδριάσεις της Super League 1 για τη λήψη κρίσιμων αποφάσεων που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στο συμβούλιο της Λίγκας που άρχισε το πρωί της Δευτέρας συμμετέχει κανονικά λοιπόν ο ισχυρός άνδρας των Θεσσαλών, ενώ παρών είναι φυσικά εκπρόσωποι όλων των ΠΑΕ. Μεταξύ αυτών είναι από πλευράς Ολυμπιακού ο Καραπαπάς (θυμηθείτε το επεισόδιο που είχε με τον Μπέο φέτος), ο Αλέξης Κούγιας, αλλά και ο Γιάννης Αλαφούζος. Τον ΠΑΟΚ εκπροσωπεί ο αντιπρόεδρος, Μάκης Γκαγκάτσης και τον Άρη ο Θόδωρος Καρυπίδης, ξάδερφος του ισχυρού άνδρα της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έχει ήδη επικυρωθεί η φετινή βαθμολογία της Super League, κάτι που σημαίνει προφανώς ότι οποιαδήποτε απόφαση προκύψει για την υπόθεση του ΠΑΟΚ ή από την Επιτροπή Δεοντολογίας θα έχει ισχύ και εφαρμογή για την επόμενη σεζόν. Δεν επικυρώθηκαν οι θέσεις 7-14, κάτι που φαίνεται πως θα ξεκαθαριστεί την άλλη εβδομάδα και αφότου αποσαφηνιστεί το τι θα γίνει με την αναδιάρθρωση. Ο Παναθηναϊκός με τον Βόλο πάντως διαφώνησαν και ήθελαν να επικυρωθεί και το 7-14.





Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.