Επικό τετ-α-τετ Ενρίκε-Τσάβι: «Μη διαμαρτύρεσαι, γαμ#@, σε κρατάω από τα αρ@@α»

Metrosport Team11 Απριλίου 2024

Από τη κλήρωση ακόμη όλοι αδημονούσαν για την ματσάρα που έβγαλε η γυάλα ανάμεσα σε Παρί Σεν Ζερμέν και Μπαρτσελόνα, με την αναμέτρηση και το εμφατικό 2-3 να δικαιώνει τους φιλάθλους της στρογγυλής θεάς και ειδικά των Μπλαουγκράνα . Ωστόσο, το θέαμα ήταν πλούσιο και εκτός των τεσσάρων γραμμών, με τον Λουίς Ενρίκε και τον Τσάβι Ερνάντεθ να... χαρίζουν viral στιγμιότυπο.

Πιο συγκεκριμένα, οι δύο προπονητές, Λουίς Ενρίκε και Τσάβι Ερνάντεθ αντάμωσαν στο εσωτερικό του γηπέδου, με το στιγμιότυπο να απαθανατίζεται και από κάμερα που βρισκόταν στο σημείο. 

Οι δυο παλιοί γνώριμοι που είχαν κοινή θητεία στη Μπαρτσελόνακαι κατέκτησαν μαζί (ως προπονητής και παίκτης) το τελευταίο Champions League το 2015, είχαν έναν χορταστικό και χιουμοριστικό διάλογο που όπως ήταν αναμενόμενο έγινε... viral!

Αρχικά ο Ενρίκε κινήθηκε προς το μέρος του σαν παλαιστής με τον Τσάβι να του λέει, «τι επιθετικότητα». Ο Ενρίκε του απάντησε λέγοντας «τι εννοείς επιθετικότητα; ξέρεις πως είμαι, πώς είσαι;», για να του απαντήσει ο Τσάβι «καλά, καλύτερα τώρα».

Μάλιστα ο Ενρίκε λυπήθηκε που ο ίδιος του δε θα βρεθούν στον τελικό του Champions League λέγοντας χαρακτηριστικά:  «Δε θα δούμε ο ένας τον άλλο στον τελικό. Μη διαμαρτύρεσαι, γαμώτο, σε κρατάω από τα αρχ...»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.