Επικίνδυνες αποστολές

Νίκος Κουλιανός16 Σεπτεμβρίου 2020

  • Σεντονάκι κουνάμε και σήμερα, με την μόνη διαφορά ότι έχουμε μπροστά μας το μονοπάτι των πρωταθλητών. Θυμίζουμε ότι τα ματς κι εδώ είναι μονά και νοκ άουτ.Σε περίπτωση ισοπαλίας θ ακολουθήσει ισοπαλία,ενώ τονίζουμε ότι οι ομάδες έχουν δικαίωμα για τρείς αλλαγές ,κι όχι 5, ενώ δεν υπάρχει ακόμα VAR. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα ζευγάρια.
  • ΟΜΟΝΟΙΑ – ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤ.: Η Ομόνοια έχει πάρει δύο οριακές προκρίσεις με Αραράτ και Λεχ Πόζναν στα πέναλτι και στην παράταση. Δείχνει πολύ σοβαρή στην άμυνα, ωστόσο ζορίζεται πολύ στο γκολ. Ο Ερυθρός Αστέρας έχει την εμπειρία αλλά και το όνομα, ενώ με τον Στάνκοβιτς στον πάγκο ,μετρά μόνο νίκες σε Ευρώπη και Σερβία.Το ματς έχει πολύ ισοπαλία, αν ξεφύγει θεωρώ ότι θα πάει προς τα δεξιά,Χ2 +Under!
  • ΚΑΡΑΜΠΑΧ – ΜΟΛΝΤΕ: Το ματς θα γίνει στην Κύπρο και όχι στο Αζερμπαιτζαν.Πιο συγκεκριμένα στη Λάρνακα, συνεπώς δεν υπάρχει κανένα προβάδισμα για την τυπικά γηπεδούχο Καραμπάχ.Οι Νορβηγοί έχουν καλύτερο ρυθμό καθώς το πρωτάθλημά τους βρίσκεται σχεδόν στα μισά του , ωστόσο και η Καραμπάχ δείχνει καλά και την της λείπει η ευρωπαική εμπειρία. Ζόρικο το ματς και για τους δύο, παρόλα αυτά θεωρώ ότι ξεκινά από το 1-1!
  • ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ – ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΠΡΕΣΤ: Στην Ευρώπη τα πηγαίνει εξαιρετικά η Μακάμπι με δύο νίκες και ισάριθμες προκρίσεις, ωστόσο εντός συνόρων η ομάδα του Δώνη έχει προβλήματα ,καθώς δεν έχει γευτεί ακόμα την χαρά της νίκης. Η απόδοση στον άσο απέναντι στην εξαιρετική και σκληροτράχιλη Μπρεστ δεν απεικονίζουν την δυσκολία του αγώνα.Πιθανό 2-3 γκολ, που καλύπτει όλα τα στοιχηματικά θέλω μας!
  • ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ: Δυνατό ζευγάρι έχουμε και στη Βουδαπέστη.Θυμίζουμε ότι οι δύο ομάδες συγκρούστηκαν και την περσινή σεζόν ,όπου οι Κροάτες παρότι έμειναν στο 1-1 στην έδρας τους, εκαναν επίδειξη δύναμης στην Ουγγαρία, όπου κέρδισαν με 0-4!Το ματς ωστόσο θα είναι πιο ζόρικο και αμφίρροπο αυτή την φορά,ενώ για την Ντιναμό θα λείψει και ο σημαντικός Τεοφίλ Κατρίν, που είναι τιμωρημένος.Προβάδισμα στην ισοπαλία.
  • ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ – ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΙΣ: Ωραίο ζευγάρι έχουμε στο «Χέρνιγκ»,καθώς τόσο η Μίντιλαντ αλλά και η Γιουν γκ Μπόις είναι δύο ομάδες που μπρούν να παίξουν καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο.Η Μίντιλαντ απέκλεισε την Λουντγκόρετς εκτός έδρας ,ενώ η Γιουνγκ Μπόις είχε έυκολο έργο με την Κλακσβικ.Η Μίντιλαντ δεν άλλαξε σχεδόν καθόλου και μοναδική της απώλεια ήταν ο Σπαρβ, ωστόσο στη Γιουνγκ Μπόις έφυγαν 4 βασικοί και το προφίλ της δείχνει αλλαγμένο. Πιθανό το over εδώ!


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.